ovela kojo

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
kojo kirjoitti:

Huomaatteko, ettei Rosa aloituksessaan liitä tätä hengissäpysymisasiaa lainkaan itseensä, vaan kysyy yleisellä tasolla. Yhtä hyvin voi olettaa, että pyydetään arvioimaan miehen jaksamista. Vasta avuliaat orkilaiset lähtevät purkamaan asiaa aika kliseisesti vain naisen kannalta.

Juu, huomataan huomataan. Vaikka ’Rozalinda’ kirjoittaakin kehnoa ja paikka paikoin ehkä väärinymmärrettävääkin suomea, niin kyllähän silti jokainen aivan normaalijärjellä varustettu suomalainen, joka viitsii lukea nuo hänen kirjoittamansa kommentit ajatuksella, havaitsee että hän on huolissaan niin itsestään kuin lapsistaankin ja jopa, yllätys yllätys, miehestäänkin.

Rz: ”Se [tauti] on nopeasti eteneva koska hän on nuori 50v.
Kunhän nyt lähte ja sitten hänen rahat loppu, miten hänen käy?
Miten ihmessä olen vielä huolissa sitä!!”

kojo kirjoitti:

Rosa taitaakin olla pöytälaatikkokirjailija, joka hakee näkökulmaa ja materiaalia naistenlehden jatkokertomukseen.

Totta munassa on. Tosinhan hän vielä puolitoista vuotta ja risat sitten kyseli lastenharrastuksista ja nettiliittymistä Fugessa ja sänkyjen ostosta.

Vaan nytpä hän onkin yht’äkkiä päättänyt ryhtyä MeNaiset-lehden avustavaksi fantasia-journalistiksi ja käyttää nyt kylmästi örkissä hyväkseen kaikkia ’kojoa’ tyhmempiä, joita meitä täällä pilvin pimein riittäneekin. Ei’Kö?
}:)