outoa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

kovin helpolla pystykään valvomaan, mutta olisi edes joku raja. Ja sitä en vain voi hyväksyä, että ennen ”sitoutumattomat” liikkeet kuten Partio menee tälläiseen mukaan – saavat sitten hyväksyä seuraavalla kierroksella sen vuohenkin kanssa peuhaamisen. Raja on vain ylitetty. Ilman tuollaista julistusta kaikki olisi ollut aivan hyvin – mutta ei kun joku on keksinyt tämän setamaisen asian, että jos et hyväksy julkisesti, niin sitten olet vastaan. Tämä tulee vielä eteen yksilöihin kohdistuvanakin ja sitten ollaan täydessä totalitarismissa. Laita mieleen vaan.

Suomi on ainakin náennäisesti vielá demokratia, jossa vallitsee mielipiteen vapaus. Ei ole pakko hyváksyá mitäán. Eihän kristilliset ja persutkaan hyváksy ja osallistu siihen homo-juhlaan. Ja tuskin tulevat vuohijuhlaankaan osallistumaan 😉 .Mielipiteen vapaus lienee kuitenkin nykyään sitá mallia, ettá saa olla hiljaa itsekseen eri mieltá, julkisesti ei saa eriäviä mielipiteitá esittää. Ja támä pätee kaikkeen, ei vain homoihin. Se on sitá konsensusta, jonka mauno koivisto perássáhiihtájineen lanseerasi aikanaan. Ollaan kaikesta yhtámieltá, nyt siis homoista ja tulevaisuudessa vuohista ja lampaista }:)

Partiotoiminnasta kertoo wiki: Suomen Partiolaisten peruskirjan mukaan partiointi on toimintaa, jossa nuorilla on mahdollisuus kunkin yksilöllisten ominaisuuksiensa rajoissa kasvaa persoonallisuudeltaan tasapainoisiksi, terveiksi, vastuuntuntoisiksi ja itsenäisesti ajatteleviksi yhteiskunnan jäseniksi[6]. Partiotoimintaan kuuluu myös uskonnollinen kasvatus. Suomen Partiolaisten uskonnollisessa kasvatuksessa noudatetaan Suomen evankelisluterilaisen ja Suomen ortodoksisen kirkon tunnustusta, mutta muuta uskontoa tunnustaville partiolaisille varataan mahdollisuus saada tunnustuksensa mukaista kasvatusta.

Tuossa on nyt kyllä pieni ristiriita – kristillinen liittohan ei hyváksy náitá homo-asioita, miten siis partioliike??? :O