outlook

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
online kirjoitti:

Kenties tyhmä kysymys, mutta kysyn sittenkin eli miksi saan uudelle koneelleni Outlookiin postit, mutta ne eivät lähde sieltä minnekään ja voiko asialle tehdä jotain?

”bhajeen” sanoin. ”Outlook Express” on eri kuin ”Ooulook”. Sinulla lienee ensin mainittu.
Asiaan liittymättä, molemmista noista on syytä päästä nopeasti eroon, mutta kuitenkin ongelma on nyt SMTP palvelimen asetuksista.

1) Käytä espanjalaisen (A)DSL palveluntarjoajasi SMTP-palvelimen asetuksia tai jos espanjalainen palveluntarjoaja ei niitä tarjoa, niin käytä oman sähköpostipalvelusi asetuksia. Jos sekään ei onnistu, niin;

1.1) Jos sähköpostipalveluntarjoajasi on suomessa, niin he ovat suomalaisen ja maailman ainoan mallin mukaan (Pohjois Koreaa lukuunottamatta) yleisesti tukkineet käytön ulkomailta vedoten tietoturhaan ja kaikkeen muuhun päättomään, joka ainaostaan suomalaisilla palveluntarjoajilla tuntuu olevan ongelma ja jota ei näemmä suomessa voi ratkaista millään maailmalla tunnetusti käytössä olevilla standardeilla keinoilla.
Siispä kysy palveluntarjoajaltasi mahdollisuutta käyttää SMTP:tä salattuna eri IP portista ja pyydä sen asetuksia ja jos se ei onnistu niin;

1.1.1) Käytä jotain muun standardin maailman SMTP-palvelua (esim gmail jne.) ja jos sekään ei onnistu niin;

1.1.1.1) Käytä sähköpostipalveluntarjoajasi webmail-palvelua selaimella.