oujee

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

En minä MÁTKI!

Hehh hehh… Et vai? Miltäköhän tämä seuraava kuulostaa?

vanhatyttö kirjoitti:

Tuli myös mieleen, ettá minkäsmaalainen pullahiiri támá Rouva itse on?

Eli siis… ryhtyykös nyt siellä ’vahatytön’ suunnalla vanha rasisti nostamaan päätään? Sinullehan ei muistaakseni (omien sanojesi mukaan) kansallisuudella, ihonvärillä, uskonnolla ja muulla sellaisella ole mitään vaikutusta mihinkään asiaan.
😀

vanhatyttö kirjoitti:

Miksi Rozalinda tarvitsisi minun myötátuntoani….

Tuskinpa tässä nyt sitä juuri haetaankaan, vaan selitystä tapahtuneelle, ja näkemyksiä siitä, kuinka tulee toimia tästä eteenpäin.

vanhatyttö kirjoitti:

Ja lapsikin niiden aikaisempien kirjoitusten perusteella on jo 18 v, joten ihan tuuliajolle lapsi kásivarsilla ei Rozalinda joudu..

Poika alkanee näemmä olla 18 ja tyttö on nuorempi. Jos faija nyt ottaa loikat ja jättää heidän huolehtimisensa äidin harteille, niin prsettäkö myymään heidän lähteä pitäisi?
:O

vanhatyttö kirjoitti:

Ja kerronpa sinulle, ettá olen kyllá itse káynyt lápi tállaisen parisuhteen vaiheen, itse asiassa monta kertaa…

Noh, mehän emme voi kovin tarkasti tietää, mikä ”vaihe” tuossa parisuhteessa on menossa, vaikka meillä olisi takanamme kuinka myrskyisiä suhteita tahansa, joten kaikenlainen rinnastaminen lienee yhtä tyhjän kanssa.[/quote]

Sorry vaan Arnold, mutta tuon pullahiiren otin IHAN SINUN TEKSTISTÁ:

”Ymmärrän, että haluat taloudellisesti pelastaa ’pullahiiren’ hampailta sen, mikä kuuluu sinulle ja etenkin lapsillenne. ”

Ja todellakin, Rosalinda kertoo olevansa vakituisessa työssá kunnalla ja suomalaisena hán saa kaikki suomalaisille kuuluvat edut ja lisát, joten todellakaan hän ei suomessa tuuliajolle joudu. Eiká ole ukon hynystá riippuvainen. Eiká tarvii mennä PERSETTÄ MYYMÄÄN.

Ja mehán TIEDÁMME miká vaihe tuossa on menossa; ”Parkinsonia sairastava aviomies ilmoitta, että hänellä on uusi vaimo kandydatti ja lähtee sen kanssa meidän asunnolle Espanjaan??”

Niin ettá, joo 8)