ottaa päähän

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Hienoa on, että brititkin ovat hyvän asian takana. Entäs espanjalaiset, mehän olemme nyt kai, tietääkseni, Espanjassa emmekä britanniassa. Ne koirapuistot on tarkoitus rakentaa Fuengirolaan ja ehkä myös Fuengirolan espanjalaisilla asukkailla on jotain sanomista siihen, vai meneekö juttu ihan vanhaan kunnon siirtomaatyyliin?

Jotenkin koko paskapuistojuttu ärsyttää. Jos olen oikein ymmäränyt keskustelusta niin puiston on tarkoitus olla koirien leikkipuisto eikä vessa..vai kuinka. Miten se korjaa kadunvarsien puhtaustilannetta? Eikö olisi syytä myös sitä ajatella? Minulla on koira, hieno, kaunis, viisas, minun paras ystäväni ja en todellakaan ole koiria vastaan, enkä kissoja, pidän ihan kaikista eläimistä, mutta uskon ja olen ihan varma siitä, että ne ihmiset, joilla ei ole koiraa ja jotka eivät pidä koirista, ovat muodostaneet mielipiteensä meidän KOIRANOMISTAJIEN käytöksen takia. Jos me emme putsaa lemmikin jätöksiä kadulta ja jos me emme kasvata koiriamme yhteiskuntakelpoisiksi tulee meidän lemmikeillämme aina olemaan vihollisia ja niitä ihmisiä, jotka eivät hyväksy koiriamme ihmisten keskelle. Ja sitä asiaa ei auta joku koirien leikkipuisto jossakin.

Minun koirani ei tarvitse erityistä leikkipuistoa. Hän kävelee kuten muutkin kadulla, osaa käyttäytyä, ei riehu, ei hauku, ei pure ja voi juosta irti ihan tavallisessa puistossa kavereidensa kanssa (ovat espanjalaisia sivistyneitä koiria). Bolichera jossakin repliikissään esiti, että koirat ja omistajat voisivat vetäytyä näihin leikkipuistoihin etteivät ärsyttäisi muita kanssaihmisiä…sehän olisi ensimmäinen askel kohti diskriminointia, seuraava askel olisi todellinen koirien kieltäminen kaupungeista, sitäkö haluat?