ottaa edelleen päähän

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Koirapuiston päätarkoitus on se, että siellä koiran voi päästää irti ja jossa se voi ottaa edes juoksuaskeleita! Tämä siksi, että ihminen, joka on sitonut koiran liekaan on huomattavasti hitaampi eläin, joten muutoin koira ei saisi koskaan sille luonnollista liikuntaa. Koirapuistokin on valitettavasti vain hitusen asiaa parantava tila sillä lähes poikkeuksetta ne ovat liian pieniä.

Niin.. Et varmaan myöskään äänestä vaaleissa. Annetaan vain asioiden olla sillä näinhän asiat ovat aina olleet. Hienoa, pysy vakaumuksessasi. En vain ymmärrä miten allekirjoittaminen ja koirakakkuri liittyvät toisiinsa?

Ottaa kyllä päähän edelleen. Turistit touhuaa koirilleen leikkipuistoa ja kaupungin pitäisi homma kustantaa. oujee. Tiedätkö, että Espanjassa on nyt yli 4 miljoonaa työtöntä ja ennusteiden mukaan tämän vuoden aikana tulee miljoona lisää. Ja jos et ymmärrä mittasuhteita, niin mieti, että Suomessa on vähän yli 5 miljoonaa asukasta ja että jos ne kaikki olisi työttöminä…JaEspanjassa tosi moni on jo nyt pudonnut työttömyyskorvauksilta ja moni tulee jatkossa putoamaan, ja kaikilla ei edes ole koskaan ollut mitään korvausta. Fuengirolan kaupunki on karsinut menojaan, että voisi antaa enemmän rahaa sosiaaliavustuksia varten, köyhille espanjalaisille, joilla ei ole rahaa ostaa ruokaa ja maksaa asunnon vuokraa. Ja tässä tilanteessa turistit vaatii koirille leikkipuistoa. VOI HERRA SIUNAA!!

Ja mistä päättelet, että minä en äänestä vaaleissa? Ja miten se sitäpaitsi tähän koirien leikkipuistoon kuuluu? Suomalaiset ja brittiläiset kukkahattutädit voisivat nyt laman aikana ohjata energiansa vaikkapa CARITAKSEN riveihin, menisi energia oikeaan osoiteeseen, avuntarpeessa on moni perhe ihan tässä meidän nurkilla. Karvaturrien teemapuistoon voidaan palata sitten kun taloustilanne sen sallii.