Ostettu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Huimis
Huimis Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.10.2011
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 442

Ostettu Hermanos Garcialta Torreviejasta Fagor-merkkinen automaattilämmitin, hintaan 275 euroa. Asennus täytyy vielä jostain etsiä. Automaattinen siis siinä mielessä, että tässä ei, toisin kuin vanhassa, ole pilottiliekkiä lainkaan, vaan liekki syttyy aina automattisesti tarpeen mukaan akun/patterin voimalla. Taitavat suurimmalta osin olla tällaisia nykyään kaikki vastaavat aparaatit?

Toisena vaihtoehtona oli myyjän niinikään suosittelema Ariston. Satasen olisi ollut edullisempi, mutta kun katsoi sisältä, niin Fagor oli selkeästi tehty paremmin ja työn jälki ja viimeistely oli huomattavasti siistimpää. Oletan että tuo viimeisteyn paremmuus kielii paremmasta laadustakin. Ei se satasen hintaero kuitenkaan ole kuin 10 euroa/vuosi, jos olettaa että kestoikä olisi 10 vuotta. Fagorissa toki kestoiänkin voisi olettaa olevan pidempi kuin ihan halvimmissa.
Takuuta 2 vuotta ja myyjä oli aika fiksu: Sanoi, että kannattaa hakea se aparaatti liikkeestä vasta syyskuussa, jolloin on asennuskin, niin ei menetä suotta 3 kuukautta takuusta kun lämmitin on tyhjässä kämpässä turhan panttina. 🙂