Osallistun anteeksipyyntökilpailuun.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 20 Osallistun anteeksipyyntökilpailuun.

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Thaimaan yössä uinuessani on Euroopassa ollut vielä ilta. Ja nyt oman aamuni aikaan siellä vasta nukutaan. Tällä välillä on silti päätetty yhden aiheen käsittely ja anteeksipyyntöjä esitetty. Saattaisi olla toivottua minukin taholtani, mutta lyön silti leikiksi ja toimin kuvannollisesti:

Elisabeth II nautti illallista ulkovaltojen suurlähettiläiden kera Buckinghamin palatsissa 1980-luvun alussa. Kuningattarella oireilivat samaan aikaan vatsanväänteet ja niinpä häneltä pääsi jo keiton aikana pusahdus, jonka lähellä istunut Ranskan suurlähettiläs kohteliaasti kuittasi omakseen, nousten seisomaan ja pyytäen tapahtunutta anteeksi. Kuningatar pelastui näin nololta tilanteelta.

Hieman myöhemmin kuningatar tusahdutti ilmavaivojaan uudelleen, jolloin hetken hiljaisuuden jälkeen nousi Espanjan suurlähettiläs, kumarsi sulavasti ja pyysi anteeksi.

Kolmannen prutkahduksen jälkeen ryntäsi pystyyn Neuvostoliiton punakka suurlähettiläs, joka kajautti anteeksipyyntönsä römeällä äänellä: ”Omistan tämän pierun ja myös kaksi seuraavaa Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitolle, jonka edustajana pyydän niitä anteeksi.”