Orkki on saanut uuden sponsorin!

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet TIEDOTE: Sponsoreita tarvitaan? Orkki on saanut uuden sponsorin!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Orkki on saanut uuden sponsorin!

Kyseessä on useilta Aurinkorannikon sijoitusmessuilta monelle Orkkilaiselle ennestäänkin tuttu, sijoitusneuvoihin ja omaisuudenhoitoon erikoistunut yritys, UB-Omaisuudenhoito Oy.

Yhtiön toimitusjohtaja Jani Lehti on myös Orkkilainen ja innokas espanjankävijä. Hän on jo aiemmin kirjoittanut Orkin tietopankkiin osakeindeksilainoista sijoituskohteena.

Sivuston jatkokehittämisen tukemisen lisäksi Jani on lupautunut toimimaan asiantuntijana myös sijoittamiseen liittyvissä asioissa, eli voimme odottaa Orkin tietopankkiin lisää sijoitustoiminnan nikseihin liittyviä asiantuntija-artikkeleita.

Sijoitustoiminnasta kiinnostuneet Orkkilaiset voivat pyytää Janilta sähköpostitse ilmaisen ”Indeksilainojen ABC” -oppaan, jossa kerrotaan tuosta pääomaturvatusta sijoitusmuodosta tarkemmin. Tämän viikon perjantaihin asti on Orkkilaisilla mahdollisuus merkitä erityisin ehdoin myös Pohjoismaisiin yrityksiin liittyviä osakeindeksilainoja.

Lämmin kiitos Janille ja UB-Omaisuudenhoito Oy:lle Orkin tukemisesta!