Orkismeja …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Seksisanoista syytettynä suon itselleni suuren ilon siitä, mitä Tyyne sanoi minusta. Leppoisasti kiitellen, mikä tiistaimieltäni suuresti lämmitti. Annoit mulle hyvän olon, sillä mitä en nyt tähän lainaile.

Mitenkäs hassusti ne lainailut sitten menevät sulla, kerro millainen on ongelmasi, niin yritän auttaa.

Mutta ainakin aluksi siis napsautat tuota ”Lainaa” -painiketta ja siten saat esille sen koko lainattavan tekstin – mitä voit lyhentää mielin määrin (ja usein on syytäkin), kunhan et poista tai siiretele minnekään niitä hakasten välissä olevia ”quote” -ohjaimia sen lainattavan tekstin alussa ja lopussa.

Mitenkähän tuon otsikon nyt tähän tekstiin littäisi? Jotenkin se vain tuntui mukavalta, enkä raatsi siitä luopua. Mutta kait siinä on sinänsä sitä, mitä Orkki meille (tai ainakin mulle) varsin usein antaa. Henkistä hekumaa (?).

Keräilen parhaillaan ovensuuhun kirpputorikrääsää ja vaatetavaraa, jotka Marokon katulapsille hyvää tekevät ihmiset tulevat tänään hakemaan klo 14.00 aikoihin. Huusholli tyhjenee siistiksi kaiken aikaa.

Tekee muuten hyvää, kun luopuu tavaroistaan, kunhan ensin pääsee alkuun.

Päätäni en kuitenkaan anna, Siellä ovat tallella mun tiedostoni ja taitoni, joita käytän kun istun leipäpuussa ja tienaan sen verran, että meillä on prinsessan kanssa hyvä olla. Hän puolestaan suree sitä, ettei osaa tehdä täällä mukamas mitään tuottavaa. Phah! Herkulliset ruuat eivät siis ole mitään, vaiko häh?

Ja hyvän olon tuottaminen toiselle ihmiselle. Sehän on lopulta paljon arvokkaampaa kuin muutaman kolikon saalistaminen yrityksiltä, jotka haluavat hyödyntää sitä mitä minä osaan.

Ai-niin, se osaaminen. Olen minäkin housujani joskus koneella korjannut. Ja välillä ottanut työkalupakin käteeni kuin huoltomies ja tehnyt semmoisia, mitkä useimmiten saadaan tehdyksi muiden toimesta.

Tänään me mennään aamupäivällä syömään churrokset ja sitten markkinoille. Mitään ei kyllä sieltä osteta – päin vastoin – täältä sen sijaan myydään!

Hyvää päivää kaikille ja olkaa siivosti siellä Suomessa. Kun netistä lehtiä lueskelee, niin välillä hirvittää se pahoinvointi joka ajaa muutamat tekemään pahojaan toisille. Mutta eipä siten synny kaiputa …

Mutta samanlaista se on muuallakin. Thaimaassa Gizmon (moni muistaa herran Aurinkorannikolta) toimittaman lehden http://www.thaimaansuomalainen.com kustantaja julkaisee myös englanninkielistä lehteä, jossa herkutellaan julki kaikki mahdolliset murhat, ryöstöt ja konnuudet. Lehti käy kaupaksi, mutta eihän siellä pelkästään vaarallista ole saati läheskään niin hurjaa menoa kuin lehdestä päätellen saattaisi kuvitella.

Monet kyllä kuvittelevat. Jaksan kyllä kummastella joitakin suomalaisia, jotka lentävät hymyn maahan tuhansien kilometrien päähän istuakseen sitten päivänsä suomalaiskuppilassa kännäten muiden tollojen kanssa saamatta kohdemaasta muuta tietoa kuin mitä kaveri vieressä sönkkää lähikulmilla viime aikoina tapahtuneen. Ja paisuttelevat niitäkin tarinoita vielä, huomion toivossa.

Vaikka onhan siellä myös toisenlaisia ihmisiä, samoin kuin toisenlaisia. Niin kuin Aurinkorannilolta muuttanut Hattu-Seppo, joka pyysi sanomaan tutuille terveisiä. On nyt lomalla Suomessa ja meni justiinsa naimisiin.

Jaahah, minä menen nyt ja päätän puheeni tähän.

Ikävät niille, joille tuotan tuskaa – OC