Orkin taso

LINKKI

janette
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.12.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 21

Hmmm…
Mä en ainakaan osaa kommentoida mitään järkevää kysymyksiin Espanjasta ja vastauksiin Espanjasta. Ja se johtuu siitä, etten hämäläisenä ja Suomen hämeessä asuvana tiedä Espanjasta niin paljon, kuin esimerkiksi palstan muutamat ”oikeasti asioista tietävät”. Tai voisiko sanoa, palstan ”paljon enemmän kokeneet”?
Olen saanut paljon hyvää tietoa orkista, ja siitä ei voi muuta kuin kiittää! Palstan tason laskusta en myöskään voi oikein sanoa mitään, en jaksa muistaa mitä se oli silloin joskus kun tänne ensimmäisiä kertoja eksyin.
Se kyllä koskus harmittaa, että asiat vastausten edetessä muuttuvat muuksi, kuin alkuperäinen kommentti/kysymys oli. Ei oikein sit enää jaksa lukea ja varmaan syyllistyn/syyllistyisin siihen itsekin, jos tänne enemmän kirjoittaisin.
Joidenkin palstalaisten kirjoitustyylin on jo oppinut tuntemaan ja usein sarkastiset huomiot ovat huvittavia, ts. mukavia piristyksiä, vaikka ne ehkä joitakin myös loukkaavat. Aina ei tarvitse edes tarkistaa, kenen kommentista on kyse, kun jo tietää kirjoituksen tyylistä… että Santiago tai Arnoldhan se siinä 😉 Voisko tähän lisätä myös }:)