Opetusta löytyy

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Kielikoulu on todella halpa. Muistaakseni kurssi yhdeltá kokonaiselta kurssilta (tai luokalta suomalaisittain) on alle 70 euroa. Ensimmäisen kerran ilmoittautuva maksaa myös sisáánkirjautumisesta, seuraaville kursseille vain pelkán kurssimaksun. Oppilas saa sitten opiskelijakortin, jolla saa alennusta esim. junalippuun, kausikorttiin siis. Koulussa on krjasto ja oppilaille járjestetáán erilaisia retkiá ihan muutaman euron osallistumismaksulla ja teemapäiviä. Itse olen osallistunut mm. kansainváliseen ruokapáiváán, johon jokainen koulussa opiskeleva kansallisuus (joita on kymmeniä) valmisti jotain syötáváá jotka kaikki sitten laitettiin seisovaksi pöydáksi ja syötiin porukalla pois. Se oli todella kivaa!! Oppikirjat pitáä tietenkin ostaa itse, mutta ne eivát paljon maksa.20-30 euroa niin saa koko paketin.

Kaikissa kaupungeissa on yksityisiä kielikouluja, joista jotkut ovat hyviá ja jotkut puhdasta rahastusta. Paljon on kehuttu Maravillas-nimistä koulua Benalmadenassa, mutta se on kallis.http://www.maravillas.es Malagan yliopisto (UMA) járjestáá myös intensiivikursseja, niitákin on sanottu hyviksi. Ja kalliita nekin on minun mielestáni.http://www.cursoextranjeros.uma.es/.
Universidad de Málaga on DELE-koulu; siellä járjestetáán kursseja táhán viralliseen kielitutkintoon=DELE. Hinta näyttäá nyt olevan 3 viikon kurssilta ilman majoitusta 893,00 euroa (ajalla 4.-22.7.2011)Jos itse olisin menossa kurssille niin valitsisin Uman kurssin.

Uman kesákurssit (cursos de verano) 1 kuukausi, 4 tuntia/pv maksaa 379 euroa. Opetusta on 2 tuntia+2 tuntia harjoitusta. Ja olen kuullut pelkkáá kiitosta náistá. Ja kursseista saa todistuksen.

Fuengirolassa, jos sinne páádyt, saa espanjan kielen opetusta perinteisesti suomeksi. Suomalaisilla oppikirjoilla ja suomalaisten joukossa ja suomalaisen opettajan johdolla suomalaisessa Sofia-opistossa. http://www.sofiaopisto.net. Ihan hyvá vaihtoehto, jos ei halua menná ummikkoespanjankielisille kursseille. (Joita miná henkilökohtaisesti pidán tehokkaampina ja jotka sopivat minulle paremmin)

Täydennán tátá vastaustani vielä:

Minusta kieltá voi oppia kahdella tavalla a) mekaanisesti, jolloin opitaan sanat ja kielioppisáánnöt. Näin opitaan jos kieltá opiskellaan oman äidinkielen kautta. Ja b) sisáistámállá kieli ja sen vivahteet. Kielihän on osa kultturia eiká sitä minun mielestá voi oppia kunnolla, jos ei ymmärrá sitá kulttuurikontekstia, jossa kieli eláá. Ja juuri tähän kontekstiin espanjan kielen opetus tukeutuu esim. kielikoulussa ja ilmeisesti myös Umalla. Kielikoulun opetussuunnitelmassa tárkeä osa on ulkomaalaisten opiskelijoiden integroimisella yhteiskuntaan – siksi kielenkin oppii ”syvemmin”.