operaattoreista ja viihtyvyydestä sekä silkasta uteliaisuudesta.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 16 operaattoreista ja viihtyvyydestä sekä silkasta uteliaisuudesta.

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Tuolla Orangella tarkoitin sitä, että jos haluat käyttää espanjalaista operaattoria puhelimessasi on ainut oikea valinta ORANGE.
Se jos suomalainen operaattori suosittelee jotain muuta on suositeltavaa käyttää sitä, sillä sitä on tietty halvempi käyttää, mutta jos siis käytät espanjalaista puhelinnumeroa niin valitse…….

Jaa ja nyt on sitten päässyt kieltolistalle puhuminen Windowsista ja IE:stä.
Taitaa olla Tokelalla joku Linux tahi vastava ja Firefox.
No kysympä nyt sitten teiltä kaikkitietäviltä mikä on paras virusturva ????

Omaani en halua mainostaa, sillä se on ehdottamasta paras.

Joku tässä taannoin kysyi asuntoa ja työpaikkaa, niin olen sellaisen löytänyt hänelle!!!!

Tuolla teollisuusalueella on liikenneympyröissä vapaita paikkoja auki ja tuolla rannassa näytti olevan parikin tyhjää asunto (venettä), ihan hyväkuntoisilta vaikuttivat, tosin taisi nettilinja puuttua, joten ei taida läppäri siellä toimia, täytyy varmaan ekax tienata linjarahat.
Linjanhan saa näppärästi tilattua numerosta 1004

Yrittäkää nyt vihdoinkin tajuta se vanha yhtälö: Hyvää ja halpaa ei ole olemassakaan!! Ei espanjassa eikä suomessakaan.
Nuo ilmaisten nettilinjojen ”kaappailijat” ovat naurettavan näköisiä, jos ei ole vara ottaa linjaa, nii parempi pysyä siellä missä se linja jo on.

Uteliaana odotan uusia kommentteja.

Salaa kurkista iltasella olenko saanut ihailijapostia, fanikuvia olen jo tulostellut kymmeniä ja osaan olen nimmarinkin laittanut, nyt ne vain odottavat sitä, että kenelle saan ne omistaa, onkohan tuo yläpuolella olevan viestin kirjoittaja minun superfani???!! Johantoki voin hänelle sellaisen kuvan omistaa……..