Öögaa tai ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46
santiago kirjoitti:

Jos on vähänkään ajo/liikennesilmää joka maassa näkee aika pian mitkä tavat siellä on liikenteessä.

No älä saatana. Oot sä sitten viisas.

Yleensä sitä helpompaa mitä vähemmän erottuu muista.

Niin, jos ne valot on jossakin maassa tapana pitää pois päältä, niin mitenkäs sitä sitten ollaan erottumatta muista jos niitä ei saa pois päältä?? Kerro nyt ihmeessä kun tunnut olevan niin viisas mies. Pitääkö pysähtyä ensimmäiselle pysäkille repimään piuhoja irti lampuista (lienee monissa nykyautoissa helpompaa kuin polttimon irroitus) kun huomaa , ”ettei täällä kukaan käytä valoja”??

Omasta mielestäni esitin ihan asiallisen kysymyksen, koska jos tuon asian kanssa voisi olla ongelmia niin ehtisin vielä tässä parin viikon aikana jotakin sen suhteen tehdä. MiMadridin kommentin luettuani manuaaliakin pikaisesti selasin, mutten löytänyt valoautomatiikan ”purkuun” ohjeita ainakaan näin äkkiseltään. Tuskin siis on ainakaan kymmenen sekunnin homma jonka voi tien päällä suorittaa…

Mä en tiedä, että mistä se johtuu, mutta vähän joka toinen postisi tuntuu olevan kirjoitettu hiukan vittuilevaan sävyyn, piilo-sellaiseen nyt vähintään. Etkö ymmärrä, että ihmisiä, joilla ei ole kaikkea sitä kokemusta jota sinulla on askarruttavat sellaisetkin asiat joita sinä pidät itsestäänselvyyksinä? Mikäli et osaa vastata asiallisesti ja kertoa kaikkea sitä tietoa mitä sinulla eittämättä on, voinet yhtä hyvin jättää vastaamatta… Kun tuota edellistä postaustasikin katsoo, niin siitä ei ole minulle (ja tuskin monelle muullekaan) mitään hyötyä. Se ei vastaa yhteenkään esittämääni kysymykseen. Pelkkää henkseleiden paukuttelua.