Onpa tuota elämää nähty

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä sinttu
sinttu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.11.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 31

Onpa tuota elämää nähty kahdeksan vuoden ajalta. Ja on nähty juuri noita hevosia, jotka ovat esp. omistamia. Toki teidän, että englantilaiset ja saksalaiset jättävät kissoja ja koiria ja muitakin lemmikkejä jälkeensä ja mikseivät siis muun maalaisetkin – me suomalaisetkin(?). Olen ensimmäisinä Pacosin vuosinani, jolloin siellä oli vielä niittyjä ja peltoja, kantanut tähteeksi jääneitä leipäkannikoita sekä vettä hevoselle, joka seisoi lyhyessä köydessä päivät pitkät laitumella, jossa ei montaa heinätupsua ollut. Omistaja joskus siirsi sitä eikä ruohoa ollut yhtään enempää syödä. Vain hiekkaa ja pölyksi kuivunutta ruohoa. Hevosella paistoivat kylkiluut ja lavat törröttivät terävinä.

En voi sille mitään, että otan hyvinkin kärkkäästi kantaa eläinten asiaan. Kuka niitä puolustaa tai niiden puolesta puhuu, jos ei joku meistä ihmisistä?
Aurinkorannikolla toimii aktiivisesti ihmisiä koettaen pelastaa huonoissa oloissa olevia eläimiä ja tuoda niitä tänne Suomeen. Mutta näyttää siltä, että sielläkin valitaan ”pärstäkertoimen” mukaan lentokummit. Ilmoitin jo ajat sitten, että yksi meistä tulee Suomeen parin viikon kuluessa, mutta enpä ole edes vastausta viestiini saanut. Joten antaa sen asian olla.

Naapurini täällä Suomessa on eläinsuojeluvalvoja ja hän sanoo, että pelastettavia koiria ja kissoja löytyy lähempääkin. Ei tarvitse mennä kuin Viroon, niin voi nähdä, mitä eläinten helvetti on. Ja eläinten heittellejättö ja kidutus osataan toki Suomessakin.