Onnellinen yksinpuhelu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Näin viimeisillä voimillani raapustan tähän topikkiin pienen onnellisen kirjoituksen.
Kiitos ja kunnia seuraavassa valaistuvista tapahtumista kuuluu myös teille rakkaat orkkilaiset erit. O.C. ja kumpp. jotka olette kehoittaneet minua hyödyntämään kirjoitteluani. No taloudellinen hyöty on vielä kaukana, mutta henkiset hyödyt mittaamattomat.

Olen saanut runsaasti kannustusta kirjoitteluni tiimoilta joten innostuin pitämään sekakielistä (suomi/enkku/espanja/saksa) blogia eräällä palveluntuottajalla.
Blogin pitäjällä on mahdollisuus seurata palveluun rekisteröityneistä käyttäjistä ketkä ovat ns bloginsa tilaajia, tokihan tuollainen pitää oitis hyödyntää, jos vain kantti kestää.

Kirjoitukseni koskettavat fudiksen lisäksi musaa ja elämää, sekä ovat täydestä sydämestä tunteella kirjoitettuja eli tyypillistä minua.

Osalleni on koitunut tällaisen pienen suomalaisen fudisfanin unelmien täyttymys, no ensiksi se oli kyllä syvä järkytys:
Kaikki uudet blogikirjoitukseni löytävät tiensä suoraan erään suurimman fudisidolini sähköpostiin. On hienoa tietää niiden todella tulevan luetuksi…

En osaa oikein pukea sanoiksi sitä fiilistä, mutta on tämä ollut sellainen ilonaihe, että silloinkin kun räntä on lentänyt suoraan päin naamaa olen voinut hykerrellä onnesta, se on lämmittänyt sydäntäni kuin Valencian kesäinen aurinko rannalla köllivää makoilijaa.

Eli Tampereella fudisasiat eivät ole rappiolla.

Hyvää päivänjatkoa teille kaikille ja palataan!