Onneksi on vielä aikaa…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Air Finland konkurssiin Onneksi on vielä aikaa…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pentti52
pentti52 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

…jotta voit hankkia liput toisen lentoyhtiön koneesta. Kyllähän noita lentoja lokakuulle löytyy melko varmasti. Suomesta Espanjaan lentää monta lentoyhtiötä ja lisäksi voit tarvittaessa ottaa lennon esim. Berliiniin tai Frankfurtiin ja sieltä jatko Espanjaan.

Mulla oli harkinnassa ottaa AirFinlandilta lennot nyt heinäkuuksi. Viime pääsiäisen aikaan lennettiin Teneriffalle AirFinlandilla. Jotenkin tuntui epäilyttävältä, kun aina vähän väliä kuulutettiin, että nyt myydään juomia ja sitten tulee kärryt, josta voi ostaa muuta krääsää ja imelää ja sitten taas myytiin juomia ja krääsää. Tuntui siltä, että nyt lentoyhtiön täytyy saada jotain myytyä kun on hätä.
Tätä heinäkuun Espanjan matkaa suunnitellessani harkitsin ostaa liput Airfinlandilta, mutta monet lentoyhtiöiden konkurssiuutiset saivat valitsemaan Finnairin. Hieman enemmän maksoi, mutta ei kuitenkaan paljoa. Kun nyt heinäkuun alkupäivinä olisi pitänyt lentää Espanjaan AirFinlandilla, loma olisi ollut heti pilalla. Näin pikaisesti olisi todennäköisesti ollut vaikea saada lentoja.
Tuuri oli nyt tällä kertaa kertojan puolella.