Onneksi meitä on moneen junaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat miksi juuri espanja Onneksi meitä on moneen junaan

LINKKI

Marjukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361
Frank kirjoitti:

Me ei koskaan olla ymmärretty niitä tuhansia ja tuhansia ihmisiä, jotka ostavat kesämökin Lapista. Ihan kuin talvessa ei olisi jo riittävästi. Unohtamatta sitä loputonta ininää kun yrität yöllä nukkua.

Meillä oli onni periä ympärivuotisesti asuttava talo Lapista ja niin se vaan Lapinhulluus pääsi iskemään.
Mikä rauha onkaan kaamosajassa…luonnon puhtaus ja taianomainen sininen hämäryys…ja sitten ne kesät. Siinä ei ininätkään haittaa ja onhan niihin inisijöijiin jo keksitty pelit ja vehkeet.

Muistan kesän (joskus nelisen vuotta sitten), jolloin meni siipan kanssa napit vastakkain Lapissa näiden inisijöiden vuoksi. Palasin lentäen kotiin ja bongasin 99euron lennon Malagaan. Vaan kuinkas siinä sitten kävikään…?

Loppujenlopuksi, kun sain paluulennon…olin tuhannen paukamilla moskiittojen jäljiltä, etten ikunas ole Lapissa ollut. Kuumakin oli, kuin Helvetissä. Ostin ison tuulettimen asuntoon ja vannoin pyhästi, että kesäkuukausina en Espanjaan lähde…never, never!

Päätös on pitänyt melko hyvin. Alkaa olla jo tuota ikääkin ja sen tuomia terveysongelmia, että kuumuus ei ole hyväksi. Siispä…jatkan lomailua Espanjassa loppusyksystä…tai alkukeväästä.

Muuttohaaveet haudattu miehen sairastumisen vuoksi ja päätös tuntuu hyvältä. Jokainen taaplaa tyylillään…meillä mennään näin…toistaiseksi.

Lämpötila ulkona lähellä 30 astetta, joten kestämistä on täälläkin…onneksi kohta viilenee 🙂