Onko Suomen tuleva presidentti Sauli vai Paavo ?

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 3 uutisia Onko Suomen tuleva presidentti Sauli vai Paavo ?

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Hesarissa olleen viimeinen gallupin mukaan Sauli Niinistö johtaa 38 %:lla kisaa ja seuraavina ovat rintarinnan Pekka Haavisto ja Paavo Väyrynen. – En oikein jaksa uskoa Haaviston mahdollisuuksiin, hän on vielä liian ”vihrea” ja edellä aikaansa. Hän jäänee tällä erää kasvattamaan vihreää pääomaansa. Paavo taas on niin monissa liemissä keitetty, ryvettynyt ja puhdistunut huolimatta kaikesta ”mediapelistä”, että hän saattaa pompahtaa kuin kumipallo meidän ”rakkaaksi johtajaksemme”. Toivottavasti maan asukasluku ei siirry alenevalle käyrälle, kun niin moni on ilmoittanut muuttavansa maasta, jos Väyrysestä presidentti tulee. Muuten – muuan Mersumalli on nimetty ”Väyryseksi” sen vuoksi, ettei oikein tiedä pitääkö siitä vai eikö. Molemmilla on puoltajansa ja vastustajansa.
Paavoja on sitten useampiakin, joista meillä on vara valita. Ei pressa Paavosta pahene !
Saulia ei pidä sotkea Anneli Sauliin millään lailla, sukuahan he eivät ole. Sauli näyttäisi olevan varma valita loppukierrokselle, mutta toisaalta, onhan hänelläkin pressavaaleissa häviämisestä kokemusta. Tällä kertaa Sauli – Johannes Virolais-vainaata lainatakseni – ”pyrkii pirusti” presidentiksi. Eihän hän enää ole ”puolivallaton leskimies” kuten hän aikoinaan itseään mainosti, vaan uudelleen avioitunut valtiomies. Mutta… vielä on aikaa vaihtaa mielipidettä…