onko lasten hoito vaikeaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat P U L I N A B O X I 99 onko lasten hoito vaikeaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Wilmariina
Wilmariina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Eilen sitten soittelin espanjaan skypellä ja siellä on poikani nyt kolmen lapsensa kanssa ihastuttamassa pappaansa. Pappa kun yleensä saa elellä aivan rauhassa siellä. Lapset ovat 2v. ne kaksoset ja 4 v. erittäin vilkas poika. Kolme alle neljävuotiasta mitkä ovat duracel-pupuun verrattavissa. Tytöltäkin löytyy nappi mistä käynnistetään mutta sammutusnappi on sitten kateissa.

Kaksoset sitten päättivät karata, kun eivät porttia tajunneet pistää lukkoon. Molemmat uskaltautuvat jo poistumaan pihasta, kun on jo 2 viikkoa olleet siellä. Lasten äiti oli valmistamassa ruokaa sisällä papan kanssa. Isän piti vahtia lapsia sillä aikaa.

Tyttö paineli edellä ja poika rotevampana perässä. Molemmat lähestyivät pikkuhiljaa autoportteja mitkä oli tarkoitettu alueen eristämiseksi yleisestä alueesta. Kaukosäätimellä olisi portit auenneet, mutta eihän heillä sitä ollut. Tyttö alkoi ryömiä portin alta ja hetkessä olikin toisella puolella. Pojan vuoro tuli ja tietysti tyttö antoi ohjeita veljelle, mutta lihavampana jäi masusta kiinni ja huuto alkoi. Poika huusi kuin päätä olisi leikattu, joten naapurikin kiinnitti siihen huomionsa.

Hetkessä karkulaisten pako oli huomattukin kotona myös. Isä oli jo vastassa naapuria ja lapsia, kun kaikki olivat jo onnellisesti paluumatkalla kotiin. Matkaa porteille on noin 80 metriä.

Minä olen menossa sinne perjantaina ja aion ottaa käyttöön Ivankan jo esittelemän teippisysteemin jos ei muu auta. Kiitos neuvoista Ivanka. Olet aarre ja kultahippu noissa keksinnöissäsi

Suuttuneena tästä ne ruiskutti shampoota rappujen yläosaan. Mihin isänsä meinasi kompastua. Onneksi huomasi ajoissa pyllähti vain pepulleen.

Seuraavana kaksoset istuivat kumpikin omalla jäähypenkillä. Poika nökötti kiltisti, mutta tyttö oli jo monesti lähdössä siitäkin karkuun. Viisi kokonaista päivää pitäisi noita hulinoita kestää joten olkaatte aineskin hengessä mukana. Kaaviossa näkyy naisten aivojen toiminta, tässä tapauksessa oli myös Jasmin se joka keksi ja Nico tuli vain perässä. Tuulae homma on sitten todistettu.