Onko jotenkin asiat sekaisin?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
mampu kirjoitti:

Koirien rantalomakohteena Madrid kieltämättä näyttää lyömättömältä! Esikoisemme onkin tammikuussa lähdössä vaihtoon Madridiin, joten täytyy lähettää hänet tsekkaamaan paikka ihan kuriositeettina! Meille kaksijalkaisille Madrid kuitenkin tuntuu vähän liian kuivalta paikalta. Miksiköhän sitä aina haluaa veden äärelle, vaikkei edes erityisemmin tykkää pulikoida meressä 🙂

Mampu kirjoitti myös:
Asuinalueista vielä…

Tuleeko mieleen paikkaa, jossa yhdistyisi kaupungin palvelut (toimiva julkinen liikenne, hyvät supermarketit kävelyetäisyydellä, jokin isompi ostoskeskus tyyliin Miramar ja tennis/jalkapallo ym harrastukset) sekä rantakatu tms mieltä lepuuttava iltakävely- ja koiranulkoilutusympäristö ja jossa iso perhe pärjäisi ilman autoa. Tähän asti (vuodesta -93)on vietetty Espanjan jaksot kouluasioita silmälläpitäen Fuengirolan länsilaidalla, mutta muutaman vähän epävakaisemman talven jälkeen tekisi mieli testata Teneriffaa tai Gran Canariaa ja mahdollisesti löytää sieltä uusi vakiopaikka.

Ja näinkin hän kirjoitti:

Tarkoitus olisi viettää talvella 3-4 kk Espanjassa 4 koululaisen kanssa. Kaksi vanhinta ovat lukiossa, joten voivat vaikka ottaa vapaata koulusta parin jakson ajaksi ja ”opiskella elämää” ja esim espanjaa ja enkkua jossain, mutta 6. ja 8-luokkalaisten pitäisi varmaan käydä koulua tuonakin aikana. Olisi kiva kuulla kokemuksia nettipulpetin tai kotiperuskoulun sopivuudesta näin lyhyeen ja keskelle lukuvuotta (marras-maalis)osuvaan koulunkäyntiin. Espanjalaiseen kouluun lienee vaikeaa päästä kesken lukukauden ja näin lyhyeksi ajaksi? Ja jos espanjalaista koulua ajattelee, mahtaako jäädä millainen aukko Suomen oppisisältöihin?

Sorry vaan Mampu, mutta onko sulla jotenkin páä sekaisin? Ihan kuin et muistaisi, mitá olet kirjoittanut aikaisemmin. Ja eikö sinun mielestá Fuengirola olekaan semmoinen kaupunkimainen keskus, jossa löytyisi kaupungin palvelut ja rantakatu. Pátkiikö muisti pahastikin? Muistatko edes kuinka monta lasta sinulla on: yksi menee vaihtoon Madridiin, 2 lintsaa lukiosta ja kaksi pinnaa peruskoulusta. Ja te lataatte akkuja veden áárellä koiran kanssa. Vai meneekö sekin vaihtoon Madridiin?