Onko ..?

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Lähes sivulliseksi itseni kaukaa käsin tuntien ja epäillen, että joku saattaa tuntea itsensä loukkaantuneeksi olen vain hiljaa mielessäni tuumaillut, jotta…

1. Kun siellä on avoin ranta ja silloin klo 15.00 alkaen on vielä päivä ja siinä ihan vieressä on ollut valmiina vuositolkulla Bikini Bar, jolla on kaikkea tarjolla ja kun edelleen on nyyttikutsuistakin puhuttu ja … niin onko kaiken ruokinnankin pakko olla niin hemmetin ennata järjesteltyä?

2. Voisiko ”grilliibileet” ollakin uudelta nimeltään (viime tingassa) BEACH PARTY ..?

3- Bikini Bar tarjoaa normaalisti kivaa musaa, siellä on hiekalla pöytiä ja tuoleja, lekottelulavereita ja varjoja ja … henkilökuntaakin. Voisiko sinne ihan vain mennä ja kokoontua yhteiseen hauskanpitoon taikka huonojen järjestelyjen moitiskeluun tai … ilman erikoisjärjestelyjä?

4. Espanjalaiseen tapaan uskon että Bikini Bar jatkaa avoimena niin kauan kuin kauppa käy, ainakin ihan pimeän tuloon asti. Ja sitten se voikin jatkaa omin voimin, eikö niin – tai omin eväin tai lampsia rantaa pitkin Paseolle, missä kaikenmaalaisia jatkopaikkoja on kilometrikaupalla.

Jaa, et’kuinka ja mitä sitten?

Tommi pääsee vähemällä eikä jää myymätöntä lihaa käteen. Tosin ei ansaittuja eurojakaan. Eikä enää tartte surra purettuja katoksia. Ja leikkimieltä saattaa saada myös Bikini Barin taholta.

Ja vessaatkin niillä on lukitsematta, ettei kenenkään tartte mennä vesirajaan kyykkysilleen mukamas auringon kaunista laskua ihastelemaan. Liri-liri.

Ihan vain tämmöisenä vanhempana herrana ja täältä ulkomailta mukaan tulevana ajattelin nyt viimein sanoa tämän ääneen haluamatta silti millään sekaantua järjestelyihin sanommalla sen enempää, kun tässäkin saattoi olla ehkä hieman enemmän kuin olisi ollut soveliasta.

Mutta kun meillä säästösuomalaisilla on usein semmoinen ajatus, että jos emme ahneelle ulkomaalaiselle kauppiaalle antaisikaan vaan käynnistäisimme kotilaisen, niin olisi ravintokin puhdasta suomalaista muurinpohjalta löytyvää lättyä ja silleen.

Kuis ois? Sanokoon joku muukin nyt sitten jotakin. Aikaa on vielä yli viikko, vaikka ei sitäkään, jos jonkun tarttee rakentaa sinne ihan uusi suomalainen ravintola.