Onhan tämä keltainen vaara

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kiinakauppojen invaasio Onhan tämä keltainen vaara

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Vinatero kirjoitti:

Joskus takavuosina puhuttiin keltaisesta vaarasta, silloin taidettiin ajatella lähinnä sotilaallista invaasiota. Onko meitä uhkaamassa nyt sama keltainen vaara, mutta markkinataloudellisin keinoin meidän eurooppalaisten ollessa lähes puolustuskyvyttömiä? Vai onko tämä vain väistämätöntä maailman globaalisoitumista, jota olemme tavoitelleetkin tai joka on toimistamme seurauksena?

olemassa. Nyt homma on vain niin, että ennen sen ymmärsi sotilasjohto ja toimi sen mukaan. Nyt länsimaat ovat niin pehmenneet, että ihmiset eivät ymmärrä tilanteen vakavuutta ja valtiojohto ei halua eikä kykene oikeisiin toimiin.
Tästä on osoituksena Euroopan yhä paheneva talouskurjuus – ja päästään? pehmennyt kansa ei vieläkään ymmärrä mikä on syy-seuraus -ketju. tähän kurjuuteen vastataan yksilöiden toteuttamalla hävityksellä, väkivallalla ja toimettomuutena jota sitten vahvistetaan joukolla.

30 vuoden kuluttua eurooppalaiset tekevät rihkamat aasialaisille tätä menoa. Ja nuo tarinat aasialaisten duunareiden kohtelusta sopivat lapsiinne tai lastenlapsiinne… joko olisi aika herätä?