Onhan se niin, että

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

sopimusjuridiikka on oma taiteen lajinsa ja kun asioista sopivat nopeasti kaksi puolta, joissa toinen pyrkii toimimaan kohdemaan ”tavalla” ja toinen olettaa, että homma menee kuin Suomessa, niin soppa on valmis. Ja isoin syy on se, että sopimuspaperit ovat joko sisällöltään vajaavaisia tai toinen sopijaosapuoli ei lue tai ei ymmärrä lukemaansa.

Mielenkiintoista tässä keissiä oli se, että koko asia, johon tämäkin viestiketju ilmeisesti viittaa poistettiin eli sensuroitiin tältä sivustolta eilen. Ehdin lukemaan (ja tallettamaan) viestit ja täytyy todeta, että aika heikkoa oli molempien puolien asiankäsittely tekstitasolla. Vaikeinta on vaikeiden asioiden käsittely, johon kannatta ainakin palveluntarjoajien yleisesti kiinnittää huomiota.

Ja toinen juttu joka ihmetyttää on se, että porukka valittaa kylmästä ja koleasta eivätkä ymmärrä lämmittää sitä asumustaan. Niin tehdään hyvin monessa paikassa maapallolla kuten Suomessa. Jos se asuminen on satasesta tai kahdesta kiinni, joka laitetaan lämmtykseen olisi vakavasti harkittava muuttoa päiväntasaajalle … vaikka voihan sielläkin olla öisin kylmää. Eläminen maksaa aina.