Onhan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Arnold kirjoitti:

kojo kirjoitti:

…persutkin vetävät mutkia suoriksi, ja laariin ropisee.

Ja sekös, jos mikä, joitakin xituttaa aivan suunnattomasti. }:)

Ovatpahan Persut ainakin rohkeampia kuin nykyiset kermap**seet.

Ja eihän me mitään Einsteineja poliitikoiksi tarvitakaan.
Tullaan me toimeen vähän tyhmemmilläkin. 😉

Jos kyllä, ei se Soinin poika alkuunkaan niin aivoton näytä olevan, kuin mitä yritetään väellä ja voimalla antaa ymmärtää. Muuthan siinä ovat kimpussa kuin herhiläiset, toimittajia myöten.[/quote]

se hirveää kun kertaheitolla paljastuu koko nykypolitiikan mädänneisyys ja yksittäisten poliitikkojen jopa rikollisuutta liippaava toiminta. Päälle vielä tyhmän kansan pelottelu milloin milläkin. Jos joku sanoo suoraan mitä peliä pelataan, niin heti mediakoneisto alkaa vastaiskuun; YLE ja HS etunenässä. Ja jos tätä ei näe, niin ei voi ymmärtää miksi ihmiset ovat kyllästyneitä tähän nykytoimintaan.

Yksi HYVÄ esimerkki on tämä lainatakuujupakka. Käteinen, Minkki-Mari ja muut ministerit huutavat kilpaa, että pakko on taata, jotta HE voivat istua pöydissä missä ”päätetään” EUta koskevista asioista. Anna mun nauraa. Suomella kun ei ole olluut eikä tule mitään painoarvoa yhtään mihinkään päätökseen vaan nämä poliitikot ostavat ITSELLEEN sopivia virkoja ja tuoleja. JA MILLÄ HINNALLA? Kannattaako taas maksaa 1,2 miljardia euroa = 1200 miljoonaa euroa siitä, että Katainen ja Mari pääsevät johonkin pöytään istumaan? Aika kallis illalliskortti – ja sen maksat SINÄ joka maksat veroja Suomeen. Koittakaa nyt kerrankin edes yrittää äänestämällä lopettaa tämä hulluus ja sairas politiikan teko, joka on itseasiassa poliitikkojen oman talouden turvaamista SINUN rahoilla. Hei ymmärrätkö – sinun rahoillasi ne pelaavat. Toki jos et tunne maksavasi veroja, niin sitten voi helpottaa, mutta ainakin ALV menee aina + muut välilliset verot.

*** Anna ääni Perussuomalaisille – se on kahden äänen väärtti; yksi pois valtakolmikolta ja toinen tuoreille toimintatavoille ****

Oho – lipsahti suora kommentti.

Ai niin joo – varoitin 4 vuotta sitten ihmisiä äänestämästä Kokoomusta kun tiesi millainen valjakko sillä puolueella on. No saivat vaalivoiton ja sen mädäntyneistä hedelmiä nyt sitten nautitaan. Silloin oli hirveä oikeisto-hurmos päällä ja Suomi sai mitä vasemmistolaisimman hallituksen – samaa tietä menevät Suomessa mitä tietä Zaparero on näyttänyt Espanjassa. Mutta Kokoomus-Keskusta on tekemässä virheitä, joita ei voi ehkä koskaan selvittää… muuta kuin täydellisen pohjamutien koukinnan kautta.