Ongelmat

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Vilperi kirjoitti:

Meneekö tää homma jo liian monimutkaiseksi!? Tietääkseni mä jo toin keskustelun aluksi julki tuon suomessa käytössä olevan ”kansainvälisen” mokkulan; kyseessä on suomessa Tele-finland ja mokkulan jonkunnäköinen merkki on Option, se käyttää ohjelmistonaan kansainvälistä Globetrotter tsydeemiä ja älkää ainakaan multa kysykö että miten se sitten taas toimii! Mä hommasin tuon spanskin prepaid-kortin tuohon mokkulaan ja salasanalla saan yhteyden luotua internettiin.

En löytänyt sinun ensimmäisestä kommentistasi mainintaa Tele-finlandista tai Option:sta. Toisessa viestissä mainitset vain, että mokkula on ”suomalainen” ja GlobeTrotter, joten siitä voi pikaisesti päätellä sen olevan todennäköisesti DNA:n.

Muuten, eipä ole tuota datasiirron näyttöä muutamissa Vodafonen kalikoissakaan. Näyttää olevan softaversiosta kiinni tuo homma.

Tele-finland merkkisestä firmasta (suomalainen operattori?) en ole koskaan kuullutkaan, enkä usko, että Vodafonen ohjelmisto menee Option-merkkiseen HDSPA-modeemiin koska Vodafone käyttää Huawein laitteita. En tosin ole tutustunut asiaan, joten varma en ole.

Vilperi kirjoitti:

Tuo Vodafonen myyjien palvelu muuten tökkii aika pahasti tuon sähköpostin osalta!!:( Mä tivaamalla tivasin smtp-osoitetta mitä voisin käyttää lähtevien sähköpostien välittämiseen, mutta mitään selvää vastausta en saanut!! Tuollaisia tarjottiin kokeiltaviksi; smpt.vodafonemail. ja vodafone.es Kumpikaan ei suostu toimimaan noilla kaavoilla, mutta tietäen sen yhdenkin pilkun puuttumisen, niin onko jollain tiedossa toimivaa ratkaisua kyseiseen ongelmaan:

Mobiililaajakaistapalvelu ei (millään espanjan operaattorilla) sisällä SMTP-palvelua. Sinulla täytyy olla Vodafonen ADSL-yhteys ja sen tunnus, jotta pääset kirjautumaan heidän SMTP-palvelimeen.

Kokeile saatko jonkin näistä avoimista pelaamaan: http://www.e-eeasy.com/SMTPServerList.aspx
(Listalla olevat eivät välttämättä ole avoimia, vaikka niin väitetään!)

Lisäkysymykseni on seuraava:
-mitä SMTP-palvelinta käytät suomessa?
-onko siinä jokin esto, että et voi käyttää samaa espanjassa?