On se vaikeaa…

LINKKI

Bolichera
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2007
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 77

… antaa ihmisten iloita positiivisesta palautteesta. No, siihenhän on tietysti meillä kaikilla oikeus.

vanhatyttö kirjoitti:

Hienoa on, että brititkin ovat hyvän asian takana. Entäs espanjalaiset, mehän olemme nyt kai, tietääkseni, Espanjassa emmekä britanniassa. Ne koirapuistot on tarkoitus rakentaa Fuengirolaan ja ehkä myös Fuengirolan espanjalaisilla asukkailla on jotain sanomista siihen, vai meneekö juttu ihan vanhaan kunnon siirtomaatyyliin?

Yhteydenottoja luonnollisesti tehdään eri kansalaisryhmiin ja usko tai älä, ihan jopa ihan espanjalaisiinkin on otettu yhteyttä. Se varmasti tulee selväksi 5-kielisestä verkkosivustosta, jos ei muuten. Ihan näin viimeisimpänä päivitystietona kerron, että pari viimeksi tullutta nimeä on saapunut kaupungeista nimeltään Bilbao ja Palma de Mallorca. Toki suurin osa tulee Fuengirolasta, mutta jälleen kerran mukavaa todeta, että myönteisiä ihmisiä löytyy myös Fuengirolan ulkopuoleltakin…

vanhatyttö kirjoitti:

Jos olen oikein ymmäränyt keskustelusta niin puiston on tarkoitus olla koirien leikkipuisto eikä vessa..vai kuinka. Miten se korjaa kadunvarsien puhtaustilannetta? Eikö olisi syytä myös sitä ajatella?

Vastaus on sekä-että. Samalla alueella voi tehdä montaa asiaa yhdellä kertaa; niin juosta kuin tehdä tarpeitakin. Varmaan ymmärrätkin, että Pro Perros Fuengirola ei voi olla vastuussa yksittäisten koiranomistajien käyttämisestä, mitä tulee koiran jätösten keräämiseen. Meillä ei ole poliisinvaltuutuksia sakottaa ihmisiä;-) Jokainen siis kantakoot oman vastuunsa tämän asian suhteen.

vanhatyttö kirjoitti:

Jos me emme putsaa lemmikin jätöksiä kadulta ja jos me emme kasvata koiriamme yhteiskuntakelpoisiksi tulee meidän lemmikeillämme aina olemaan vihollisia ja niitä ihmisiä, jotka eivät hyväksy koiriamme ihmisten keskelle.

Aivan 100%:sti samaa mieltä asiasta. Juuri näin se on!

vanhatyttö kirjoitti:

Minun koirani ei tarvitse erityistä leikkipuistoa. Hän kävelee kuten muutkin kadulla, osaa käyttäytyä, ei riehu, ei hauku, ei pure ja voi juosta irti ihan tavallisessa puistossa kavereidensa kanssa (ovat espanjalaisia sivistyneitä koiria).

Suurin osa koirista kävelee nätisti, osaa käyttäytyä, ei riehu, ei hauku, ei pure. Näillä attribuuteilla ei sinänsä ole mitään tekemistä koirapuistojen kanssa.

Tässä ylläolevassa juuri konkretisoituu se mitä takaa ajetaan eli sinne tavalliseen puistoon EI OLE koirilla asiaa, ei ainakaan Fuengirolan alueella. Ei sillä sinunkaan koirallasi. Puistot ovat yleisesti ottaen kiellyttyjä alueita koirille, joten periaatteessa rikot lakia menemällä sinne ja antamalla koirasi juosta siellä vapaana. Kaupunkialueella ne on yleisesti ottaen pidettävä kytkettyinä ja puistoihin ei ole menemistä.

Eikös tässä nyt olekin pieni ristiriita – koirasi juoksee irti puistossa kavereidensa kanssa samalla kun kerrot, että sinun koirasi ei tarvitse erityistä leikkipuistoa. Hmh???

vanhatyttö kirjoitti:

Bolichera jossakin repliikissään esiti, että koirat ja omistajat voisivat vetäytyä näihin leikkipuistoihin etteivät ärsyttäisi muita kanssaihmisiä…sehän olisi ensimmäinen askel kohti diskriminointia, seuraava askel olisi todellinen koirien kieltäminen kaupungeista, sitäkö haluat?

Noh, tätä tuskin tarvitsee enää kommentoida.