On muuten ihan epäpoliittinen taho

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Läpinäkyvyyttä? On muuten ihan epäpoliittinen taho

LINKKI

Don Paco
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.05.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 16
mille kirjoitti:

Tai sitten ei. Luulen kuitenkin, että jos esim. Fuengirolan pormestari ei ole vastannut mitään, syystä tai toisesta, niin pinnat on lähellä nollaa.

Ja tutkimuksista viis. Kaikki on kyllä paikalla olijat nähneet Fuengirolan kehittymisen viimeisen 25 vuoden aikana. Onko se korruption ansiota?

Kyllä nyt vaaleilla taitaa kuitenkin olla jotain merkitystä näissä uutisissa. Vai onko joku eri mieltä ettei Fuengirola ole kehittynyt? Se on upea kaupunki, mutta itse asun vielä paremmassa. Tosin sosialista pormestarin hoivassa.

Tutkimustapa käy ilmi tästä: http://www.transparencia.org.es/ITA%20-%202010/METODOLOGIA_UTLIZADA_EN_EL_ITA_2010.pdf

Yks mikä on varma, että tämän huipputunnetun kansainvälisen järjestön toimittamaa tutkimusta ei pysty millään taikatempulla vääntämään erään/jonkun espanjalaisen puolueen masinoimaksi. TI tekee kaikenlaisia korruptioon ja hallinnon oikeellisuuteen liittyviä tutkimuksia kaikkialla maailmassa, samoin periaattein ja vertailukelpoisesti.

Olen todellakin kuullut, että nimenomaan Fuengirolan PP-läisille on kerrottu kyseessä olevan sossujen salajuoni. Vastaavasti arvaan, että Puerto de Santa Mariassa vastaavasti sossut kertovat kyseessä olevan PP-läisten masinoiman tutkimuksen, koska siellä alcalde on PP-läinen ja se sijoittui silti tutkimuksessa varsin kärkeen.

Niin, ja vielä että kun TI:n tutkimusten mukaan Suomi on korruption vähyydessä aivan huippuluokkaa, niin lehdistömme siteeraa sitä riemusta kiljuen.

Käy nyt edes vähän läpi tuota sivustoa, ja nimenomaan tätä tutkimusta. Mielenkiintoisia juttuja siellä!