oma valinta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
liisukka kirjoitti:

Kyllä olen lukenut,mut taitaa olla mun lukemisen ymmärryksessä vikaa kun en pääse jyvälle.olen eläkkeellä,joku sanoo et voit aivan hyvin olla talven yli,muuttamatta mitään ja toiset sanoo et kolmen kuukauden asumisen jälkeen täytyy ilmottautua asukkaaksi,eli eipä paljoa tarvittu kun meni pasmat sekaisin.

Voit olla ihan huoletonna Espanjassa vaikka et kirjaudu mihinkään tai hanki oleskelulupaa. Kukaan ei TULE vaatimaan niitá sinulta. Mutta oman etusi nimissá tietenkin kannattaa olla ”virallinen”. Mutta jos monien muiden suomalaisten tapaan sinulla ei ole halua tai tarvetta integroitua mitenkáán espanjalaiseen yhteiskuntaan tai käyttää espanjalaisia palveluja, vaan tyydyt suomalaiseen yhteisöön, niin párjáát kyllä ihan hyvin ilman mitáán virallisia kirjautumisia. Olet vaan ja nautit lomasta, niin tekee moni moni muukin, vuosien ajan. 🙂

Voit vuokrata asunnon suomalaisilta, käyttáá suomalaista puhelinta, suomalaista pankkitiliä, nettipankkia ja pankkikorttia,katsoa suomi-televisiota, káydá suomi-baarissa ja suomi-kaupoissa, opiskella suomeksi espanjaa ja käydá suomalaisessa jumalanpalveluksessa suomalaisessa seurakunnassa tai vaikkapa lahkossa. Kaikki hoituu upeasti ilman, ettá tarvitsee ottaa pienintákáán kontaktia espanjalaisiin. Seurustelet meidán muiden suomalaisten kanssa, meillä on yhdessá niin mukavaa!