Ollaan, tullaan, mut vain käymään …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboksi 14 Ollaan, tullaan, mut vain käymään …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
tyyne kirjoitti:

Jaahas. Missä ystävämme OC luuhaa? Kyllä pitäisi thaimaasta kuvia lähettää. Thai ainakin jonkin sorttista tekstiä. Joohan niinhän me kaikki aattelemme. Joten hopi hopi OC.

Jaahah, että kaivataan. No puolin ja toisin ajoittain. Mulla on ollut Thaimaassa lähes kaikin puolin ihanaa, et’mutkun nettiyhteys ei ole oman langan päässä, niin jää lukemisetkin vähemmille. Olen siten hoidellut etupäässä työposteja ja vain ajoittain vilkuillut, mitä täällä tapahtuu.

Yhden kuvan julkaisin nyt profiiliin: Siinä ovat itseni lisäksi prinsessa, elefantti ja kuski. Thaimaalaisia kaikki.

Itse lennän tänään illalla Espanjaan ollakseni siellä asioimassa parisen viikkoa. Sinä aikana joku saattaa bongata naamani Fuengirolasta tai Malagan kaduilta. Saa pysäyttää, varsinkin ystävällisin aikein. Ja sen jälkeen taas täällä, samalla tavalla.

Ystävällisiä aikeita osoitti vastikään KP. Muistattehan, tuo Tokelan puoliso, joka on parhaillaankin täällä lomalla. Ilman Tokelaa. Pysäytimme toisemme syömisen vuoksi ja juteltiin samalla mukavia.

Espanjasta tänne muuttaneita olen tavannut kaksi ja kolmannen kanssa puhunut puhelimessa. Muutoin olen vähän vältellyt näitä kansallisia kohtaamisia, kun aika kuluu muutoinkin. Toki olen kurkistanut ulkoisesti varoen parit suomalaiskuppilat mikä onkin varsin hyvä tapa karkoittaa koti-ikävää. Toisessa oli menossa karaoketanssit ja prinsessakin vähän hämmentyi, kun tuhti täti tuli hakemaan tanssiin. Aivan, toista meistä kahdesta enkä se ollut minä. Mitä se oikein meinaa, uteli prinsessa. Selitä nyt siinä sitten, että joillekin semmoinen on maan tapa. Eikä edes pelkästään maassa maan tavalla vaan ehdottomasti myös muualla. Suomi on suurvalta, ooohhh…

Katsotaan jääkö Espanjassa aikaa koneen äärelle. Yritän ainakin lukaista lohdutuksia, jos sellaisia ilmenisi. Ja tietenkin kaipaan teitä kaikkia edelleen. Sen lähemmin lääpimättä.