Olipa hieno kannustua eli houkutus

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Kirjoitanko – oikein vaiko ollenkaan? Olipa hieno kannustua eli houkutus

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä aristoteles
aristoteles Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 210

Kiitos OC hienosta houkutusjutusta. Noinhan sitä pitäis ajatella ja toimia. Orkilla on varmaan huomattava määrä ns. lukijajäseniä, jotka seuraavat keskustelua mutta eivät kirjoita itse mitään.

Itse olen liittynyt Orkkiin heti ensimmäisistä päivistä alkaen ja kirjoittelinkin jonkin verran silloin alussa.

Jostain kumman syystä kirjoitteluni on vähentynyt. Saattaa olla syynä se, että ajatukset ovat niin lujasti työssä ja täällä Suomessa ja muissa maissa, että Espanjan asioihin ei ole ollut oikein aikaa. Jossain vaiheessa täytyy kuitenkin yrittää tulla käymään edes sen verran että pääsemme maistamaan orkkisoppaa.

Mutta hienoa, että OC hieman herättelee. Myös Karin muistutukset Orkin arvoista ovat paikallaan.

Täytyy koittaa taas palata aktiivisempaan rooliin. Ehkäpä orkkilaisia kiinnostaisi kuulla Rovaniemen ja Lapin asioita esim. siitä, kuinka espanjalaisten turistien määrä Rovaniemellä kasvaa voimakkaasti Ja yllätys yllätys, Rovaniemellä on aika paljon Espanjalaisia, jotka kehuvat elämää täällä ihan niin kuin me Espanjan oloja. Onkohan niin, että kesän viileys houkuttaa Madridin ja Barcelonan alueen ihmisiä tutustumaan pohjoisen oloihin ja luontoon.

Niin, ja Joulupukista ja hänen kansainvälisestä suosiostaan voisin syksyn mittaan kertoa yhtä ja toista, ihan sisäpiirin tietoa.