Oliko se

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

niin, että äärioikeisto pitää omia ja kansanmiesten/naisten puolia ja äärivasemmisto pitää muiden puolia ja keskusta”oikeisto” vain omia puoliaan?

Miksi äärivasemmistoa ei rinnasteta äärioikeistoon kun lopputulos on ollut kautta aikojen sama = valtiokoneiston harrastama terrori? Suomessa sentään puhutaan DEMOKRATIASTA ja asiallisesta sellaisesta piiiitkiiiin aikoihin. Samoin Ruotsissa, mutta ei-suvaitsevaiset eivät suvaitse ja salli demokratian toteutumista. Aika hölmöltä kuullostaa.

Miten ”joku” liike saa tietyn leiman mistä suunansta sitten saakin ja vielä äärisuunnasta vaikka ei milläntavoin asiaan leimaudu ohjelmissaan? Onko medioiden lukijat vain ihan todella niin tyhmiä, että eivät ise ota asioista selvää vaan antavat lopputuloshakuisten toimittajien johdatella ihan mihin sattuu – vaikka teloituskomppanian eteen?

Kyllä se poliittinen IKLkin vielä uudelleenperustetaan – ja monessa maassa. Espanjassakin niitä taitaa olla useampia? Irlannista löytyy ja monesta muusta maasta. Vai voiko näitä terroristijärjestöjä verrata muihin kuin vastaaviin väkivallankäyttäjiin?