Olikin tuntuma…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Meillä on haave…. Olikin tuntuma…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Värvaa
Värvaa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.11.2009
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3

Minulle oli näitä sivuja lukiessa syntynyt jo aikaisemmin sellainen mielikuva ja tuntuma, että joka kerta, kun joku täällä kirjallisen arkkunsa avaa, niin hän sen myötä jotain myös saa. Ja niinhän tämä näyttää toimivan; tosi kiva juttu !

Vilperi, sinun juttujasi olen lukenut sekä täällä että jossain muuallakin palstalla – en vaan muista mikä palsta se oli. Minä olen keräämässä itselleni sellaista ”vinkkikoostetta” ja siellä on tekstiä myös nimimerkiltä Vilperi. Siis kerätty tyyliin ”copy-paste” omiin tiedostoihini. Tallensin hyviä vinkkejä siitä missä Granilla kannattaa käydä ja kulkea sekä miten… Kiitos niistä ja kiitos tämän palstan vihjeistäsi, joita tulemme varmasti vielä päivittelemään kauttasi lisää.

Ja Amaryllis, olen kiinnittänyt myös sinun kirjoituksiisi tässä org -seikkailuni aikana huomiota – tulevathan kommenttisi Kanarialta. Ja Puerto de la Crutz oli toinen loppusuoralle päässyt ”kotipesän” paikka tässä haaveessamme. Uskoisin tässä vaiheessa, että se tulee olemaan ensimmäinen vierailun kohteemme sitten kun sinne saarille todestamme tulemme – olemme viettäneet siellä lomaa aikaisemmin pariinkin otteeseen ja ehkä käymme vielä kerran ennen lopullista rantautumistamme Kanarialle. Ehkäpä Puerto de la Crutz tulee olemaan ”mökkipaikkakuntamme” jos Playa del Ingles on se ”kotipesä”. Näinhän ne asiat ovat täällä Suomessakin. Ja kiitos heti ekasta hyvästä vinkistä; siis tuosta 50 % alennusmahdollisuudesta !!

Nyt tuntuu hyvältä, kun on tavallaan saanut julkistettua oman haaveensa ja päässyt ”piireihin” sen kanssa. Tämän yli – 20 olevan pakkasenkin kestää…