Olen täysin samaa mieltä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä caro
caro Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.04.2008
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

Olen täysin samaa mieltä Lissu1:sen kanssa.
Heti alkuun varmaan kannattaa kertoa, että olen 21v nainen.
Olin talvella kolme kuukautta Torreviejassa ja nyt syyskuussa olin siellä kuukauden. Mitään ongelmia ei koskaan ollut. Saatiin sieltä aivan ihania uusia ystäviä, jotka toivottaa meidät joka kerralla tervetulleiksi. Nämä ystävät yllättäen ovat kaikki miehiä, mutta eivät koskaan vasten tahtoani ole käynyt käsiksi tms. Aivan ihanaa porukkaa.
Yksin en paljon liikkunut siellä, koska olin kaverini kanssa. Muutaman kerran yksin kävelin kotiin tai takas, vähän pelotti, että mitä jos joku tulee ja ryöstää, mutta koskaan ei mitään tapahtunut(lukuunottamatta monia ”guapa”-huutoja, hehhe).
Ongelmiltakin vältyttiin, vaikka muutaman kerran calle apololla ollessamme jouduttiinkin seuraamaan tappeluita. Tuolit lenteli yms, mutta kukaan ei koskaan vahingoittunut.
Huumeet on ehkä saattanut jollain tasolla lisääntyä, mutta eivät ne ainakaan minun elämiseeni ole vaikuttaneet. Itse narkkareita en nähnyt ollenkaan.
Zirinpiton teksti oli outoa luettavaa, ei kuulostanut yhtään siltä Torreviejalta minkä minä olen nähnyt!! Huonoa tuuriako tosiaan..
Joulun jälkeen olen taas palaamassa Torreviejaan, en vaan pysty olemaan erossa siitä kaupungista ;>