Olen samaa mieltä kuin bhajee

LINKKI

Wilmariina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Joku klikki niitä pyörittää. Sattaa olla samat henkilöt, jotka myyvät niille niitä venematkoja espanjan puolelle.

Olen seurannut niitä myös täällä Torreviejan rannoilla ja iltatoreilla. Ravintoloissa ne myös monesti näkyy kiertelevän. Täällä on myös huomannut sen, että kun poliisi tulee paikalle niin kamat kasaan hetkessä ja poistuvat hetkeksi muualle. Kohta palaavat samalle paikalle. Uskovat yleensä jos sanon ettei kiinnosta.

Meillä oli myös kriteerinä etsiä asuinalue missä saa olla rauhassa kerjäläisiltä ja mustilta kaupustelijoilta. Täällä aluksi oli lähellä mustalaisten slummialue, mikä poistettiin jokin aika sitten. Juuri näiden ihmisten vuoksi alueemme erotettiin lukollisilla porteilla, joten tänne ei pääse enää ulkopuoliset niin helposti.

Kuka niitä piraattitavaroita sitten ostaa? Me tavalliset turistit, mutta kannattaa ostaa ne markkinoilta. Miksikö? Siellä ne ovat luvanvaraisesti, vaikka hinta saattaa olla muutaman euron kalliimpi hinnaltaan. Mielestäni voisi kuitenkin piraattitavarat jäättää kokonaan ostamatta.

Luulen, että jos kaikki ovat ostamatta näiltä niitä tavaroita niin kauppa ei pitkään voi jatkua. Kauppa se on joka kannattaa. Sitten toinen asia on nuo varkaudet. Kauppias saa huomion tavaroihin ja kaveri etsii jotain varastettavaa mikä on aikaisemmin pistetty mieleen. Näin katoo kuin tuhka tuuleen kamerat ja kännykät. Näin se vain toimii.