Olen ollut ko. paikassa

LINKKI

jubilee
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.07.2007
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 14

Olen ollut ko. paikassa töissä lähiaikoina 4kk jakson ja voin kertoa…

että en ole sekuntiakaan kaivannut sitä työtä mutta se johtuu minusta. Tykkään myyntityöstä mutta en puhelinmyynnistä.. ja ei, minua ei irtisanottu vaan tarkoitettu aika olla töissä tuli täyteen sillä täytyihän sitä lomailla pari kuukautta ennen kuin Suomeen palasimme.

Mutta itse paikasta ; ”toimistopäällikkö” on loisto tyyppi, nuori tyttö joka tietää miten myydään ja osaa sen myös kertoa puhelinmyyjäksi haluaville.. hän nimittäin myös vastaa uusien myyjien koulutuksesta. Heti imurikaupan jälkeen puhelinmyynti on raadollisin kaupan ala ja vaatii paljon että sillä työllä itsensä elättää.. itse siihen pystyin mutta jos haluaa matkustella Espanjassa, vuokrata menopeliä, elättää itsensä vain tällä yhdellä työllä niin kannattaa varata vähän säästöjä matkaan.. on paljon mukavampi nauttia elämästä siellä kun ei tarvitse senttejä laskeskella jatkuvasti.

Olen melko varma että K1 on paras soittelufirma Fuengirolassa. Eli jos aiot alalle ja Espanjaan meinaat niin ei yrittänyttä laiteta, onnea matkaan! 🙂 Mutta, olen myös melko varma siitäkin että kaikesta huolimatta se homma ei sovi kaikille! Ja juuri tätä asiaa kannattaa miettiä ennenkuin pakkaat laukut.. Onko minusta todella puhelinmyyjäksi?! Mutta jos vaan uskallat lähteä niin LÄHDE! Suosittelen, molempia, espanjaa ja k1:stä..
(varaa vaan sen verran extraa että pääset kotiin jos homma ei maistukaan)

Tosin, itse ainakin jaksoin tehdä sitä työtä koska sitä sai tehdä Espanjassa.. Loistava maa! Vielä me sinne palaamme..

Ja raskaan työn vastapainoksi oli aika ajoin vappujuhlia yms. olympialaisia keventämässä tunnelmaa sekä hyviä ja ajoittain jopa motivoivia myyntikilpailuita joissa palkinnot oli kannettavaa kasettisoitinta konkreettisempia. kuten matkoja tai rahapalkintoja yms..

Sinisellä Skopalla kurvailevalle pomolle terveisiä 🙂 Tulen moikkaan kun käyn nurkilla..