Olen minäkin

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

tän nykyisen haukun kanssa harrastanut agilityä, mutta kyllä se on jäänyt sen koiratarhan sisälle ellei metsää mukaan lasketa.Jätteet on pitänyt korjata pois, mutta ehkä meidän finskien ”kulttuuri” koirien suhteen on vähän erilaista?
Ainakin mulle tuo nykyinen kaveri on sekä perheenjäsen että metsästyskoira ja ravinnosta ym:sta huolenpidosta ollaan tarkkana koko ajan. Koulutus on ollut se ykkönen kun kerrostalossa asutaan, mutta se ei vaikuta riistaominaisuuteen mitenkään; mulla on kaksi koiraa samassa paketissa: Se nk. siviiliversio kerrostalossa joka tottelee jopa käsimerkkejä ja kun mökille päästään, niin tulee esille tämä täysverinen metsästyskoira. Kuitenkin koulutuksen tuloksena koiruus saa olla vapaana tontilla ja vain riistaa havaitessaan se poistuu tontin ulkopuolelle ja isännälle tulee ”töitä” supin tai mäyrän muodossa! 🙂
Varsinaiset jahdit vaativat jo sitten autoajelua vähän pitemmälle, mutta se on nautinto kummallekin vaikka saaliwsta ei saataisikaan. Tärkeintä on tämä yhdessä toimiminen.

Nyt ollaan duunissa!