Olen huomannut saman

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Avatut paketit Olen huomannut saman

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456
Hot kirjoitti:

Kun ostat tavaraa Espanjassa, älä ikinä ota pakettia, joka on avattu ennakkoon…

…El Corte Ingles on maailman hienoimpia kauppoja ja tuskin tekisi tätä kauppana. Yksittäiset myyjät vain eivät viitsi tehdä palautusilmoituksia ja valitsevat helpomman tien…

Olen vuosien varrella pannut merkille, että todellakin juuri näin käytännössä tapahtuu. Asiaa on vaikea käsittää, mutta näin se kuitenkin käytännössä on – ja on syvällä myyjien ajatusmaailmassa ja käyttääntymismalleissa.

Omienkin käytännön kokemusteni perusteella olen sitä mieltä, että myyjät todellakin pistävät ”päänsä pensaaseen” ja laittavat viallisen laitteen tai vajaan paketin sen kummemmin asiasta välittämättä takaisin hyllyyn – vaikka on aivan selvä asia, että ”asiakkaiden juoksutuskierre” tulee tuolla menettelyllä jatkumaan.

En luonnollisestikaan halua yleistää tuota käyttääntymismallin olemassaloa, mutta mielestäni käytännön elämässä pääsee helpommalla, kun jo etukäteen varmistaa, että ostettu tuotepaketti on varmasti avaamaton tehdaspakkaus… kiinnitä huomiota myös siihen, että tuote ei ole ”uudelleenpaketoitu”

Kiitos HOT hyödyllisestä huomiosta ja muistutuksesta!