”Old Chap kirjotti, Enpä

LINKKI

maizki83
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 14

”Old Chap kirjotti, Enpä usko että siellä vastaanottajista kovinkaan moni ajattelee ollenkaan tekevänsä hyvää – kuulemani mukaan ovat enemmänkin mielissään, kun saavat halvalla haltuunsa koiran, joka on usein lutunen. Eikä enää pentu, jota pitäisi kouluttaa. Vähemmälläkin siis pääsee – ja toiset roudaavat niitä hyväntekeväisesti.”

miten niiin halvalla? ei se ny ihan mitään kamalan halpaa oo koira ottaa espanjasta, jos siis ottaa yhdistyksen kautta. suomesta sekarotusen koiran saa paljon halvemmalla kuin toisit oman koiran yhdistyksen kautta suomeen. maksat koiran kulut, rokotukset, mikrosirun ja lennot. itselleni koira tuli espanjasta ja maksoin siitä yli 300euroo. halvemmallahan oisin saanu sekarotusen suomesta.

yleensä koirat ei oo enää pentuja kun ne tulee omistajan luo, mutta niitä on koulutettava ja yleensä se vaatii aikaa, ehkä enemmän kuin ns. normaalin koiran. se että mitä koiralla on taustalla, ei voida kaikkien kohdalla tietää joten sillon on varauduttava kaikkeen. ja se vaatii tosi paljon omistajalta sekä koiralta.
mun koirani löydettiin pentuna kadulta ja vietiin tarhaan, sain sen noin puoli vuotiaana. meillä on menny tosi hyvin, paljon työtä se on kyllä vaatinu ja aina ei oo ollu helppoa mutta selvitty ollaan ja AIVAN ihana koira siitä on tullut. elämäni koira<3. kovat äänet sekä moottoripyörän ääniä muistuttavia ääniä se pelkää. (ilmeisesti on pentuna kiusattu pyörillä.) ei voi tietää. mut kuitenkin sen kanssa ollaan opittu elämään ja kyllähän ihan suomalaisetkin koirat pelkää kovia ääniä.

mun puolesta ihmiset ottakoon ihan mistä vain niitä koiria kuhan ovat valmiita tekemään niitten kanssa töitä. ja sitoutamaan niihin. eikä heti ole luovuttamassa kun jotain ongelmia tulee. 🙂 mun mielestä on ihanaa kun tälläiset koirat saavat kodin:) virosta, venäljältä, viipurista ihan mistä vaan.