oivahymy

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
tuisku kirjoitti:

toi tuliaisix lauantaina Porosalamia seka meetwurstia,niitten ”pakollisten” nakkien lisaksi.Ja kylla ma olen sita mielta etta noi salami/ meetwurstit Suomessa ovat paaaaaaaaljon parempia kuin taalla Espanjassa.”Jefenikin ” kehuu niita!

Taalla en juuri muita leikkeleita syo kun lomo/serrano/cecina…eli kaikki ”taysliha· valmisteita.

Hygienia tasosta olen myos sita mielta etta kylla se vaan taalla Espanjassa on aika paljon paskasempaa puuhaa Suomeen verrattuna….tarkoitan nyt noita normaali baari /”kansankuppiloita…..luxusravinteleissa meikalaisella ei niin usein ole varaa kayda.

Kohta on taas Suomimatka edessa ja takasin tullessa kasipakaasi tulee olemaan taynna Suomimakkaraa 😀

Minäkin tykkáán suomalaisista metwursteista enemmän kuin täkäläisistá. Mutta eihän ne täállä olekaan metwursteja, sitá paitsi. Ja jamón serranon voittanutta ei ole.

Noista ravintoloiden siisteysjutuista ei kannata kinata, joka maassa on puhtaita ja váhemmán puhtaita kuppiloita. Ja suomessa on nyt támmönen kiva seurantasivu:

http://www.oivahymy.fi/portal/fi/hae_myymalaa_tai_ravintolaa/

Tuosta voi katsoa mimmosia naamoja oma láhikauppa tai kuppila on tarkastuksessa saanut.

Ja vaikka hirveesti arvostellaan ravintoloiden siisteyttá niin kyllá sen pöpön voi omastakin kyökistá saada. Näin kesállá etenkin kun on lámmintá ja kaikki muhii iloisesti. Onneksi grillimakkarat on niin hyvin nitriitillä myrkytetty, että niissá ei elá mikäán. Jos ei olisi, niin saattaisi olla ruokamyrkytysepidemioita paljon enemmán kun kesällá niitá makkaroita sáilytelläán lámpimissákin tiloissa tuntikausia. Siispá nauttikaamme kesástá ja makkaroista, siellá ja táállá ja vaikkapa siellätáállá 🙂 🙂