Oikeuksia

LINKKI

Kuminilkka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.04.2008
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 78

Mulla on kokemuksia lähinnä sähköpuolen asioista… Mutta noin niinku näkökulmana tuotakoon esiin.

Meillä on paljon asiakkaita joiden sähköt ”paukkuu”, eli vikavirrat ei pysy päällä. Niitä korjataan ja laitetaan, useimmiten ne on alusta alkaen laittomat paikallisten tekemät viritykset. Jos vuokranantaja ei sano että korjatkaa kuntoon (eli kaikki alas, johtoja seinässä myöden), niin sitä ei uusita. Vuokralainen asuu talossa jossa sähköt ei pysy päällä, ja sitä korjataan aina VAIN sen verran että saadaan sähköt taas hetkeksi päälle. Oletuksena kun vuokranantajalla on että maagisesti korjaantuu tarpeeksi, ettei tarvitse laittaa isoa rahaa koko järjestelmän uuusimiseen. Se kun on kallista, kun taas vähän vaan korjaaminen huomattavasti halvempaa….

Sitten taas jos kaikki korjataan, voi vuokranantaja yrittää nostaa vuokraa sen perusteella että kaikki on laitettu ja se oli niin kovin kallista.

Onnea vaan yrittämiselle. Britit kun on tunnetusti sellaista tuhlaavaista sakkia, jotka mielellään laittaa rahaa projekteihin jotka ei tuota heille mitään…. Ainakin sähköhommissa ne on kaikkein hankalimpia…. ja toisena hommana teen tietokoneiden korjausta, ja siinä ne on VIELÄ hankalampia. Mikään ei saisi maksaa mitään ja pitäis esittää hintavertailuja ja perustellla miksi tämä osa kannattaa ostaa täältä vaikka sama osa toisaalla maksaa paljon vähemmän ja tekee saman työn. Ja se kun ei riitä syyksi että tämä osa kestää pidempään…

Ei, minä en vihaa brittejä… Mä en vaan pidä niistä…