oikeessa on

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Vilperi kirjoitti:

kojo kirjoitti:

Vilperi oli lujasti sitä mieltä, että se on huonoa mainosta Aurinkorannikolle ja vain positiivisia uutisia saa kuulua sieltäpäin, kuten että Bolichesin karjalanpiirakat ovat makoisia ja HK:n lenkki aina tuoretta.

Mä en oikeastaan ollut mitään mieltä, mutta kiinnitti vain artikkelin yhteydessä oleva toimittajan huomautus jossa todettiin Aurinkorannikon olevan suosiossa niiden ihmisten keskuudessa jotka pakoilevat poliisia.
Voihan se olla tottakin, mutta eiköhän niitä parempiakin maita siinä tarkoituksessa ole olemassa!??[/quote]

Hämmästyttävää kyllä, mutta toimittaja on ihan oikeassa. Aurinkorannikko on ihan KAIKKIEN MAIDEN PAKOILEVIEN rikollisten suosiossa, ei vain suomalaisten.Koska täállä paistaa aurinko ja poliisi ottaa rosvot kiinni vasta MAÑANA. Ja suomessahan ei edes ole rikollisia, ellei sellaiseksi lasketa niitá, jotka ajavat 40 km rajoitusalueella 42 nopeudella. Suomessa oikeita pahoja rikoksia tekevát vain ulkomaalaiset, virolaiset, venáläiset ja somalit.

Aurinkorannikolla asuu myös luuseri-suomalaisia, jotka jostain syystá pakoilevat maailman parasta kotimaata. Ja he ovat huomattavasti espanjalaisempia kuin espanjalaiset. Ehkä se onkin syynä siihen pakoiluuun… 🙂