Oi voi-voi …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 25 Oi voi-voi …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mun tulee ikävä Ivankaa, kun se on kohta matkoilla ja kaukana. Ei taida olla silloin edes yhteydessä, kun ei kai sillä ole läppäriä mukana. Eikä se mene nettibaariin lähettämään mulle terveisiä. Oi voi-voi …

Jos pakkaat niitä shampoita ja muita nesteitä matkalaukkuun, niin saat laittaa ne miten tahansa. Käytä muovipusseja vain suojaamaan sitä, etteivät ne valuta sisältöään muiden tavaroiden päälle.

Ota käsimatkatavaraksesi vain kaikkein välttämättömin.
Semmoiset mitä koneessa todella tarvitset.

En ole ikinä jaksanut ymmärtää niitä, jotka pistävät yhden laukun menemään ruumaan mutta eivät toista ja/tai kolmatta. Koneeseen raahataan älyttömiä kasseja ja laukkuja, joita sitten tungetaan ylähyllyille väkisin ähisten – tärkeetä, tärkeetä, äh, äh, äh!

Miksi ette anna kaiken mennä ruumaan samantien. Minä pääsen vähemmällä, kun en jätä käteeni kuin matkalukemisen ja lentolipun. Todella pitkillä lennoilla mulla on olkalaukku, missä pikkuherkkuja, varalukemista ja jotakin muuta pientä matkan varrelle.

Ota opiksesi Ivanka ja anna koneen kuljettaa!

Perilläkin on sitten kivampaa jatkaa istumista sen aikaa, kun koneesta ei vielä pääse pois ja äheltävät herrat sekä tuhdit rouvat ovat kuitenkin jo tyhjentäneet hyllyiltä pakaasinsa käsiin, ahtautuneet käytävälle lähikosketukseen edelläseisovien kanssa ja kurkottelevat hermostuneensa kaulaansa ihmetellen arasti, että eikö tämä jono etene nyt minnekään?

Siinä on sitten kiva heitellä nyansseja: Että höördy Ville kun Dyybain kentällä … eiks’ollu patent!

Mukavaa matkaa.
Minä tulen myöhemmin.