Oho,onko mahdollista että täällä on kysymys movistarista jne ;)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Helppiä. . . movistar ? Oho,onko mahdollista että täällä on kysymys movistarista jne ;)

LINKKI

Harakiri
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.11.2010
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 5

Varmaankin suhteellisen normaali tuo sinun tilanteesi eli pitkä määrä-aikainen soppari jonka haluaisi poikki. Eräs tuttavani muutti (2010, kesällä) Suomeen ja hänellä oli Movistarin kytky soppari, adsl soppari, maksamattomia mainoksia suomi lehdissä, maksamattomia kirjanpito maksuja jne jne ja mistään ei ole koskaan kukaan perinyt mitään. Kuulema ainoa mitä häneltä olisi voitu periä on juuri nuo movistarin ja telefonican maksut, koska suomalais/espanjalaiseen tyyliin mistään muista ei ollut olemassa kirjallisia espanjan kielisiä sopimuksia. . . .pelkkiä suullisia sopimuksia ja e-mailin välityksellä käytyjä suomen kileisiä keskusteluja. . . mm.gestorian kanssa : tarvitseeko tehdä sopimus, että hoidatte yritykseni paperi/kirjanpito asioita. Vastaus: kirjallista sopikusta ei tarvita.
Kysymys: Miksi ? Vastaus: Ei ole tarvetta, maksat vaan lähettämämme laskut.

Itse en ymmärä miksi kirjallisia sopimuksia ei tehdä vaan pelkkiä suullisia sopimuksia. Koskahan täällä espanjassa siirrytään suullisiin asunnon vuokrasopimuksiin 🙂