Oho… :)

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä PirpeX
PirpeX Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.03.2009
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 193

Tällä viikolla oli kuulema tullut Akuutti-ohjelmassa juttua tatuoinneista (ja niiden poistoista). Siellä joku suomalainen tatuointiliikkeen omistaja oli kuulema tyrmännyt täysin Aurinkorannikon tatuoijat, siellä EI kannata käydä hakkauttaan kuvia, kun jotkut jopa käyttävät automaaleja!!!!

Ja ei, tämä ei ollut minun mielipiteeni tai tietoni, vaan tämä liikkeen omistaja oli näin sanonut. En tiedä mihinkä tietonsa/luulonsa perustaa vai oliko tarkoitus vain pitää ”huolta” ettei oma yritys menetä potentiaalisia asiakkaitaan.

Ok, en sitä sano etteikö tälläistä voisi tapahtuakin, koska meitähän huijataan mennen tullen kaikenlaisissa asioissa, mutta aika omituiset ”tapaukset” saavat täälläkin hakata kuvia toisten ihoon (olen antanut itselleni kertoa), mutta ei niistä sen enempää, koska en halua kunnianloukkaussyytettä niskoilleni… 😉

Itsellänikin on muutama kuva ja olen ajatellut, että ehkä seuraavalla reissulla hakkautan yhden jutun lisää (vähän toteutus vielä suunnitteilla ja täällä on niin saakelin pitkät jonot, ainakin minun ”luottotatuoijalle”).

Minulla ei ole mitään tatskoja vastaan, jos ne pysyy sellaisissa siedettävissä rajoissa, mutta sitten on niitä… argh… joilla menee juttu kuin juttu ns överiksi… Jos olisin palkkaamassa väkeä (mitä en ole, enkä ole edes yrittäjä 🙂 ), niin eipä näitä ainakaan näkyisi minun palkkalistoilla…

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2011102814659054_hu.shtml

http://bodyartfun.com/view/115665/Crazy_World_Man_gets_skull_tattooed_on_face