Oho!

LINKKI

PirpeX
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.03.2009
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 193

Ja huh-huh! Luin myös kyseisen keskustelun ja en kyllä ymmärrä ollenkaan mistä mokomat puhuivat…

Justiinsa viikko sitten kotiuduttiin parin viikon lomalta Málagasta, (Costa del Solin alueelta muutenkin monien vuosien kokemus, Kanarialla en ole käynyt) ja kyllä taas saimme erittäin hyvää palvelua, niin ravintoloissa kuin muuallakin. Olisikohan se itsestä kiinni, niin metsä vastaa…? 🙂

Olen Hot:n kanssa samaa mieltä, että miksi pitäisi maksaa vähemmän… Kannattaako sit ollenkaan matkustella, jos siihen ei oikeasti ole varaa… Onhan elämisestä maksettava myös täällä. Ei kukaan sinulle tuo mitään ilmaiseksi ja kylläpä se palvelu on täälläkin usein kiven takana.

Venäläisiä turisteja (ja kesämökkien ostajia) on täälläkin pilvin pimein, eikö kenellekään ole tullut mieleen poistua Suomesta sen takia? Onkohan se ikiaikainen ”ryssänpelko” vieläkin noin vahva vai kenties suomalainen itsetunto niin heikko, ettei kestä venäläistä rikallistoo. Eihän jumankauta voi yleistää, että kaikki ovat huijareita ja varkaita, kaikki muistaakseni ollaan ihmisiä täällä pallolla. Kyllä sitä ”rupusakkia” löytyy myös meistä.

Niin ja ainakin kovia valittajia näköjään olemme me suomalaiset, voi itku!

Hei, ilon kautta ja hyvällä sykkeellä, varmaan ne lomatkin paranisivat sillä konstin. 🙂