OHO!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Muutaman päivän lepäiltyä sitä jaksaa taas paremmin kirjoitella…

blues kirjoitti:

Onhan mullakin korkeanpaikan kammo ja sen kanssa elelen. Uskalla oikein parvekkeelta alas vilkaista. Toivottavasti paaset omasi herraksi.

Blues: Oikeasti korkeanpaikan kammo?
Mä voin pahoin ja tasapainoelimistö ottaa nokkiinsa 1,5 m korkeammista paikoista enkä voisi sinun työtäsi tehdä…tekee huonoa siellä korkeallakin…ja huimaa.
Mutta ei minua kammota.

Mutta noista torakoista:
Olen muutamia nähnyt Valenciassakin, yhden keskustan BG:n toiletissa…sieltä tuli perikunnalle kiire, eikä siihen puljuun ole enää poikettu, vaikka vitsiä torakkaburgerista väännetäänkin usein ohi kävellessä.
Tokihan tiedämme, että niitä on kaikkialla, mutta kun ei näe ei kai muuta joukkoa haittaa.

Itse en ötökkäkammoa pode, pikemminkin ötökät saavat kammota minua, lähtö tulee jokaiselle kuului sitten faunaan tai ei.
Yhden torakan olen myrskyjen aikaan kämpillä tavannyt, jäi hölmö vetkuttelemaan, kun olin laittanut valon.
Kipitti ensin piiloon, mutta minä ovelana jäin kytikseen ja nitistin pöljäkkeen joka ei tajunnut varoa kärsivällisyyttäni.
Minähän kupeksin kaikki yöt joten arvaattekin, että tein useita ”yllätyshyökkäyksiä” torakoiden varalta, mutta loput jos niitä oli älysivät pysyä yöaikaan piilossa.

Fobiat ovat siitä veikeitä, että niitä saa itse ruokittua vielä muhkeampiin mittakaavoihin itse kävin läpi tämän prosessin hissikammon kanssa.
Tänään ajelen kaiken sorttisilla hisseillä ida y vuelta, pelotti tahi ei. (Espanjassa muuten hissit ovat oikeasti PALJON pelottavampia kuin pienet ötökät)
Jos jokin asia tosissaan pelottaa kannattaa funtsia mikä on pahinta mitä minulle voi tapahtua tämän tiimoilta, se monesti auttaa.

No tosin ötökammo on niin irrationaalinen juttu, ettei siihen taida auttaa edes psykoterapia…pokani pelkää kaikkia ötöjä ja ”lietsoo” itsensä helposti ylidramaattiseen tilaan nähdessään vaikka hämpin.

Mutta kuten sanottu, ilmeisesti kaikki jotka olemme joutuneet kasvotusten torakoiden kanssa olemme jääneet henkiin, samoin kuin lapsetkin.
En tosin ihan heti kerro lapsille jos olen jonkun öterön listinyt…

Joten hyvää matkaa vaan lasten kanssa viettäkää ihanaa aikaa!