öh

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
viipukka kirjoitti:

Arnold kirjoitti:

[quote=viipukka]…Mä en päinvastoin ymmärrä miksi se vaivaa sellaisen ihmisen päätä joka ei halua tatskoja, että joku muu ottaa…?

No, voihan nenä… Onko tämä tatskijuttukin taas yksi niistä aiheista, joista ei alias ’viipukan’ mielestä saisi kalistella sanan säilää täällä orkissa, tai noin yleisesti muutenkaan?
😉
Mitenköhän sattuikin jälleen tuo aiheen omakohtaisuus ottamaan paikkaa?
8)[/quote]

Pöljä!
Enhän mä sano ettei siitä saa keskustella, päinvastoin, mä keskustelen. Selvennän vielä; miksi se tatuointi häiritsee jotakuta?
Sainkin tähän jo vastauksia tuolla aikaisemmin. Otahan nyt järki käyttöön ja mieti ennenku nälvit mua.[/quote]
Pöljä(kö)..?? ..Ei, en oo Oulusta. Ookkona itte? 🙂

Ajattelin vaan, kun kirjoitit, että ”…miksi se vaivaa sellaisen ihmisen päätä joka ei halua tatskoja, että joku muu ottaa..?”, että toi on nyt sitten passiivi, jolla halutaan sanoa, että kaikkien tatuointeja haluamattomien ihmisten (kuten esmes meitsin) päätä vaivaa muitten ottamat kuvat.

Nimittäin, mua ei haittaa tippaakaan muitten inkit. Nehän on nykyään melkolailla muotijutska, mutta jos saisin päättää, niin en hetioitis ottais tiskin taakse ketään jolla on kuvia hakattuna vaikkapa kaulaan tai kaljuun tai kämmenselkiin, rystysiin tai silleen.

Ja hei..! Olen pahoillani, jos otit pahasti itseesi, mut jos ihan rehellinen oon, niin kyllä ainakin mun mielestä pientä ”nälvimistä” (jos nyt noin halutaan sanoa) pitää sietää näillä keskusteluforumeilla. 😉