Odysseus harharetkellä?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Orkkisoppa 15.8.2007 (kuvia) Odysseus harharetkellä?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
nyt kirjoitti:

Luulin, että Orkin ideana olisi ollut se, että erilaisia mielipiteitä käytäisiin puolueettomasti läpi, mutta näyttää siltä, että mielipiteet jotka ovat vain yhden mielipiteitä eivät ole Orkissa luvallisia.

Ystävämme Odysseus, en jaksa ymmärtää tuohtumustasi. Tai sitten ymmärrän, mutta en reaktiotasi. Varsin viattomana alkanut ja rakentavaksi tarkoitettu keskustelu sai vauhtia, kun kirjoitit härnäävästi:

aikaisemmin kirjoitti:

… Orkkisoppa siis kaupallistuu, sponsoroituu ja sitä myötä muuttuu aivan toiseksi kuin mikä alkuperäinen tarkoitus oli? Sopan ääressä myydään tuotteita ja palveluita aivan kuten blanket-trip-matkoilla ja tupperware kutsuissa! …

Tehokkaasti sanottu. Vaikka et edes tarjonnut vaihtoehtoista ratkaisua. Herätit vain voimakkain ennakkoluuloin minut ja monet muut. Reagoimme, mutta sen jälkeen reagoit jälleen sinäkin – ja millä tavalla!

Uskoin ja kuvittelin sanomasi olleen keskustelun herättäjä, pelkästään kiihoke, enkä voisi uskoa sitä muuksi vieläkään, sillä mikään tosiasia ei ole edes viitanut siihen, että yksikään Orkin järjestämä tilaisuus muuttuisi mukavasta yhdessäolosta muuksi (eikä sponsorointikaan ole paha asia niin kauan, kuin Orkilla on omat ohjat käsissään). Ja pidin blanket-trip sekä tupperware -heittojasi vitsinä. Uskoin sinun olevan hyvällä asialla, kuten olet monasti ennenkin ollut.

Nyt kummastelen, miksi reagoit noin herkkähipiäisesti.

Toki voit mennä menojasi jos haluat, mutta funtsi nyt vielä kerran. Minä ainakin toivoisin näkeväni sinut edelleen täällä – ja kohtaavani hahmosi joskus myös soppatilaisuudessa – edelleenkin ajattelevana (vaikka sitten toisinkin) ja itsensä älykkäästi ilmaisevana tyyppinä, jota nyt pelkään joutuvani kaipaamaan.

Canossan matka on vaikea, mutta jo nimimerkkisi mukaan uskon sisälläsi piilevän sen verran miestä joka uskaltaa ja myös kykenee perumaan äkkinäisen (?) päätöksensä jäädäkseen näkemään (niin että muut samalla näkevät sinut), miten Orkin toiminta kehittyy ja miten soppatilaisuudet pysyvät kurissa.