OC: hyvä kun suositat.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Kotkan poikii OC: hyvä kun suositat.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Timo -70
Timo -70 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 111

OC:
hyvä kun suositat. Tosin mukavat ihmiset ovat aina mukavia ovat sitten kotkalaisia, hämäläisiä tai lappalaisia. Vai onko muitakin kokemuksia kotkalaisista?

pintorA:
Näin olen ajatellut, tosin asiahan on siitä pomosta täysin kiinni. Nykyaikana tekniikka mahdollistaa kaikenlaista. (muille tiedoksi, toimin vuokravälittäjänä Kotkassa)

m1r4:
Kiitos kutsusta, saapa nähdä miten paljon kirjoittelen. Hauskaa on ainakin lueskella.

gimo:
espanjan intensiivikurssi (Kotkan Opisto, http://www4.kotka.fi/kopisto/kurssi/kurssit/570103.html) on käytännössä normaali espanjan kurssi mutta opiskelutahti on kaksikertaa nopeampi kuin muilla espanjaa opiskelevilla. Kaikki kurssillamme olevat ovat varsin motivoituneita opiskeluun. Oppitunnit on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00, ja molemmat kun vaimon kanssa olemme innostuneita opiskeluun niin se on varsin mukavaa. Huomaan muuten, että luettuanu hablamos espanol-ryhmää että olet hieman edellä opiskelussasi. Meille on vasta mennyt aikamuoto tulossa, ilmeisesti ensi tunnilla maanantaina. Mikä muuten on se kirja josta mainitsit 600 verbos… Onko se hyvä hankinta, kuulosti, että voisi olla.

kaikki:
Ehdotuksia, kommentteja asuinpaikan suhteen (Kehukaa omaanne)